måndag, oktober 13, 2008

Now I´m feeling zombiefied

Min kropp är helt slut eftersom jag börjat flytta. Helvete så mycket motion jag fått, och det är säkert bra. Till något. Dessvärre kommer jag väl ha träningsvärk som behagar att försvinna runt jul. Det är fan inte lätt att leva ibland. Har även fått bekräftat för mig att jag helt saknar motoriska färdigheter. Att jag har sämre finmotorik än en 16-månadersbebis, ja det visste jag sen innan. Men att grovmotoriken är helt åt helvete var nytt för mig. Att använda benen för att transportera mig nedför en trapp samtidigt som jag sysselsätter armarna med att bära något är uppenbarligen problematiskt. Vid några tillfällen var jag nära att ramla och vid ett tillfälle var jag så koncentrerad på att kombinera armar och ben så jag glömde av att öppna ytterdörren. Hej då till 6 vinglas.

Imorgon när de stora och tunga sakerna ska flyttas så skyller jag nog på mitt knä och agerar arbetsledare istället. Domderar högljutt och pekar auktoritärt med hela handen. Det får juniorerna tåla när den gamle är sliten och trött. Men de klagar nog inte, de får ju njuta av mitt härliga sällskap och flyttöl. På sin höjd två flyttöl var så de inte spårar ur. Ungdomen står inte pall för mycket idag.

Läste förut en rubrik som talade om att tobaken tar tio år av mäns liv. Men det verkade vara en tråkig nyhet så istället läste jag om att Britney är naken i sin nya video. Det är inte så spännande. Hon visade ju upp det primära när hon klev ut ur den bilen för några år sedan. Och det var en besvikelse, hade förväntat mig något lite mer glamouröst över hennes underliv. Men det såg ut som underliv brukar göra. Jag har sett sådana på bild tidigare. Och någon gång i verkligheten, men det var längesedan så jag kan inte framkalla några minnesbilder.

Så eftersom jag redan sett det viktiga så tänker jag inte titta på hennes nya video. Misstänker dock att hon överlever trots det.

Jaja, nu går jag till sängs och lyssnar på Françoise Hardy och vårdar min kropp och försöker läsa ut den där boken jag tröttnat på. Avsluta eländet och börja på något nytt.

Det borde man göra oftare med mer än bara böcker...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ahaha! Det är humor att glömma öppna ytterdörrar!

Wayne sa...

Nja, det gjorde mest ont.