tisdag, oktober 27, 2009

Blood in, blood out

Jag gjorde ett menstest på en kvällstidnings hemsida förut. Tre rätt av tio möjliga, det tycker jag är bra och betyder att jag är väl bevandrad inom ett ämnesområde som är mycket svårt att ta på allvar. Jag tror att mens finns, för jag har sett det där blodet med egna ögon, så det är inte det som det handlar om. Det är bara en sån jävla hype runt det där hela tiden som jag inte förstår. Fast jag förstår inte alltid så mycket heller.  

Men jag vet, utöver att man riskerar att få en hoppspark i bröstkorgen när en handduk hängts åt fel håll i badrummet och att det ska grinas i två timmar för att nån jävel i Top Model blivit hemskickad, att mens innebär en jävla massa omkostnader.

– Choklad, jag måste ha mööööörk chooooooklad, skriks det och det är lika bra att lyda den närapå briserande atombomben till kjoltyg som ligger och bräker som ett jävla får på soffan och är ensammast i hela världen. Och det handlar inte om något toffelskap när man tar på sig jackan för att gå och köpa upp Icas centrallager, utan bara om att få slippa se och höra eländet ett tag. Väl hemma igen så är det givetvis fel choklad som inhandlats och man är en jävla idiot som inte fattat att det ska vara 70 och inte 68 %. Och sen ska det grinas en omgång till. Here we go again. Och sen ska det köpas ny choklad och några kilo koncentrerat fettsocker. Jodå för fan, det är roligt nästan jämt.

Det är inte så jävla tokigt att vara singel ändå. Det är underligt hur relativt vettiga människor kan förvandlas till sanslöst labila monster för lite blod.

Och apropå mens så ska ni få lära er något viktigt, det har tagits upp tidigare men det är ett ständigt aktuellt problem så det tåls att upprepas. Det kan användas något som heter tampong för att pinsamheter med blodiga byxor och dylikt ska undvikas. Ibland kan det låta plopp när den där pluggen dras ut, ungefär som när en flaska vin öppnas. Det är lite roligt och otäckt på samma gång.

Tamponger finns i olika storlekar – och nu kommer det ni ska lära er – och val av storlek beror på mängden blod. Alltså, mindre tampong – mindre blod och större tampong – lite mer blod. Det handlar därmed inte om vaginans omfång. Så ni som håller på och gapar ”Har du mutta som en jävla katedral eller?” till tjejer som köper tamponger av större modell, sluta med det. För ni har fel. Det är dock alltid populärt att ifrågasätta okända kvinnors muttor högt i en kö, men det måste göras med rätt underlag.

Angående test så var högskoleprovet i lördags. Det gjorde jag för tio år sedan. Att matten skulle gå åt helvete visste jag redan innan så den delen hoppade jag över. Svenska kan jag hantera. Engelska likaså.  Men jag trodde att det skulle gå sådär. Det gick sämre än sådär.

0,2.
Nollkommatvå.
NOLL KOMMA TVÅ.

Det är inget jag ristat in i ytterdörren för att locka in fruntimmer eller arbetsgivare. Men samtidigt inget jag skäms över heller. Ett jävla skitprov är vad det där och som inte säger någonting. Fast ja, hade jag haft 2,0 hade jag kanske resonerat annorlunda och krävt att kommunen skulle smälla upp en kopparstaty av mig på fyra meter och placerat på en central plats så att alla kunde få se byhjälten.

Men nu är det inte så och jag ska raka mig. Hej då. 

19 kommentarer:

Åcka sa...

Du är ta mig fanken en gud! En bloggud, bloggarnas konung, det suveräna inläggets skapare och en kille med ett störtskönt sätt att uttrycka sig på!

Ett sant nöje att få läsa dina inlägg varje dag!

Tuss sa...

hahaha. 0,2. detta är anledningen till att jag aldrig ska göra högskoleprovet... det kan ju gå jättedåligt och då får man skämmas. tur det gick bättre för dig på menstestet, det har du ju lätt mer nytta av anyway.

wettexvärlden sa...

Hjärtat jag måste nog prata allvar med dig. Allt är inte kvinns som låter fnissigt. Om du inte ser upp slutar det med att jag sitter som en jävla faster till din loppunge som aldrig, aldrig kommer att klara högskoleprovet.
Hon kommer att skriva texter till Tomas Ledin och bli snorrik men det är ju inte så du vill ha det. Väl?

Anonym sa...

OB, OB,,, OB OB fleur,, här är tampongen, som ska upp i gången. Normal för dom stora, och mini för de små. Skynda på, skynda på för nu ska mensen ut och gå! =)

(Melodi: Jungfru skär)

M sa...

Vi är riktiga as när det vankas förbannelse, inget snack om saken. Man får tänka på de stunderna när vi är trevliga och bita i kudden. :)

anna sa...

jag vet inte riktigt om jag gillar tjejer som trycker ner sitt egna kön för att verka coolare i männens ögon. när jag har mens så har jag feber, svettningar och pratar inte med folk. det händer 1 dag i månaden. och det är ju inte direkt som att världen tar skada av att jag inte öppnar munnen en dag i månaden. men du ska höra en tonårskille när internet slutar fungera..

har du hört om killen som ville ligga med min kompis storasyster? han ville dra ut hennes tampong med tänderna som förspel. på den tiden va jag 15 och tyckte det var det äckligaste jag någonsin hört talas om. nu när jag är äldre och har besökt efukt så vet jag att de va en ganska mild sexlek han hyste känslor för.

med risk för att låta som ytterliggare ett savande fan så ville jag tacka för att du gjorde min dag, min kväll och troligen min natt. för nu när jag idoliserar dig så kommer jag tänka på dig när jag går och lägger mig. hoppas de va lika skönt för dig som de va för mig :)

Roger sa...

Bara för att det verkar som det bara är kjoltyg här som kommenterar som om de är redo att föda både dina barn och ta hand om alla djuren i din Veckans djur serie så måste jag bryta trenden.

Jag hade 2,0 på högskoleprovet. Men jag tror inte enbart att det beror på att jag har ett rätt oproportiionerligt stort huvud.

Det var nog lite som när man klickar på Hux-Fluxknappen på Svenska Spel online. En del var nog flyt det kan jag tillstå.

However, om du kunde låna ut någon av dina bloggbeundrerskor till mig i bara någon vecka så att jag fick trånande kommentarer så kanske jag också skulle få lite status bland mina vänner.

Nu är det mer "Jaha, du fick 2,0 med hur mycket hjälpte det?". Och det kan man väl inte annat än att hålla med.

MonasUniversum sa...

Ett av dina bästa. Ever.

Anonym sa...

You ain't seen nothing yet. Vänta du bara tills mensen uteblir och din hona är dräktig. DÅ. DÅ!!

Anonym sa...

Underbart!

/rikard

Eva-Lotta sa...

Att ha 3 rätt på en mens-test är väl inte det sämsta...Fan,du är ju värsta brudmagneten;)

Åsa sa...

Men tampong liksom, lever du på medeltiden?

Hallå, menskopp http://nuskamanjutydligenblogga.blogg.se/2009/september/jag-vill-ocksa-langta-efter-mens.html

Ninni sa...

Jag är nog lite kär i dig. Bloggkär.
Det är sjukt vad rolig du är, människa.

Wayne sa...

Åcka: Det var väldigt snällt av dig, även om du tar i en aning. Men tack ska du.

Tuss: Skippa det där högskoleprovet du, men ett kasst resultat är inget att skämmas över.

Wettex: Jag fattar helt ärligt inte va fan du menar nånstans.

Anomnym: Det var en fin låt, den sjunger vi högt till helgen.

M: Ja, ibland duger ni ganska bra. Men bara ibland.

Anna: Tyvärr har jag helt och hållet missat det där med din kompis storasyster, och det känns ganska bra eftersom det låter ganska äckligt. Och ja, det var skönt för mig med.

Roger: Mycket kjoltyg är det, du får välja vem du vill. Och grattis till poängen, det gör mig en aning avundsjuk.

Anonym: Jadu, men dagen dröjer nog. Får vi hoppas på.

Mona: Oj, är du full? Om inte så är det ju kul att du kan vara trevlig ibland.

Rikard: Tack ska du ha.

Eva-Lotta: Nej, det är inte alls dåligt. Och brudmagnet här ja,herregud, det är tufft.

Åsa: Menskopp, det är fan för kärringar det. Nej, en sådan blir det inte.

Ninni: Så trevligt att någon är lite kär, även om det bara är bloggkär. Men fint är det. Och tack ska du ha.

Roger sa...

Du är alltför vänlig Herr Nilsson (jag kan inte hjälp att jag tänker på Pippi).

Jag kanske kan föra över en sån bloggsmygare till dig. Som läser, men aldrig kommenterar. Eller om du får två, det kanske är mer rättvist.

Lev livet nu Herr Nilsson och tänk på guldpengarna.

Wayne sa...

Roger: Ge mig en som är snäll och snygg. Eller två som bara är snygga.

sara sa...

oj, 0,2. det är du och killen som ska gifta sig med prinsessan, eller hade han 0,1? jag hade närmare rogers poäng, min ena bror hade också 2,0. fast jag har aldrig haft någon nytta av vare sig högskoleprov eller betyg, även om det är rätt kul att göra det, precis som iq-tester, heh.

ps alla får inte pms.

Maria M sa...

Inte ett enda symptom, jag förstår allvarligt talat inte vad de (kvinnsen) talar om, rena grekiskan för mig.
(Men det vågar jag aldrig uttala högt, rädd för att bli lynchad, så jag nickar och hmm:ar lite lagom)

sen kommentar, men fann dig inte förrän nu.

Anonym sa...

I would like to exchange links with your site waynenilsson.blogspot.com
Is this possible?