torsdag, oktober 22, 2009

I do not want this

Motivationen inför den här dagen försvann ungefär i samband med att ögonen öppnades. Jag vill inte. Jag vill inte. Jävla torsdag. Jävla ärtsoppa och pannkakor.

Man skulle vara liten och hemma och sjuk och glo på tv nu. Fast det roligaste som fanns på tv när man var barn var Moi Mukulat, vinjetten var det närmaste man kom tecknad film på SVT då. Och sen var det en tant med handen uppkörd i stjärten på en nopprig råtta som sa – Hej små knattar.

Vilket jävla trauma.

Fast nu är jag varken liten eller sjuk så jag får väl helt enkelt ta mig till universitetet och skriva lite. För hemma det går inte att vara och plugga, för då ska det slamras i köket för att få en anledning till att diska och sen ska väl strumporna sorteras efter inköpsår och sen känns det väl lämpligt att försöka rotrenovera lägenheten med en hammare och tumstock som redskap.

Men jag får väl klä på mig något som är någorlunda anständigt och möta dagen, något som jag egentligen skulle ha gjort för en timme sedan. Men jag vill inte, det gör jag fan inte. Och nu är jag sur. Och det gör mig sur.

Eat my fuck. 

6 kommentarer:

Anonym sa...

Det här grådassiga vädret gör ingen människa glad...men du har åtminstone inget föräldramöte ikväll. Se där, en anledning att vara glad!

Kram, Helena.

M sa...

...men även om du är kinkig a´la Johan i Pampersreklamen så skriver du lika bra texter. Det är fan ett mirakel. :)

Ewi sa...

Torsdag är inte "torsdag", det är "nästan helg". Tisdag är fan värre, då kan man inte ens låtsas att man fortfarande är utvilad efter helgen (måndag) eller att halva veckan snart är över (onsdag) eller att det ju nästan är helg (torsdag). Fredag ska man bara sitta och flumma på jobbet och helst gå hem tidigare också. Tisdag... då måste man Jobba :(

Sockiss sa...

hahaha... Moi Mukulat... hade inte tanten hemsk permanent också? Minns henne från dessa "härliga" sjukdagar som liten. Med föräldrar som VÄGRADE fixa parabol-tv så man fick se på Cartoon Network iaf... nänä. snålt skulle det vara.

Wayne sa...

Helena: Det är jag glad för. Hoppas ungarna skött sig=) Kram

M: Reklamen har jag inte koll på, och mirakel är nog att ta i. Men tack ska du ha, det var fint av dig.

Ewi: Ja, visserligen är torsdag bättre än tisdag. Men ibland är det som det är.

E: Jag minns bara att hon var blond. Ville så gärna ha TV3 i barndomen, för visades det tecknat på morgonen. Men inte fick vi kabel inte.

Sockiss sa...

fy fan också för att mina föräldrar VÄGRADE skaffa ett Nintendo 8-bitars till mig när det kom... jag var ursinnig i flera år om jag minns rätt. Är nog fortfarande lite sur. Måste nog ringa mor och skälla lite. hare så jävla bra.