måndag, oktober 05, 2009

The fall

Effektivitet är bra. Därför brukar jag duscha och laga mat samtidigt. Idag stod jag dock lite för länge och gnolade i duschfan och när jag var klar så hörde jag hur lunchen kokade över. För att åtgärda problemet tog jag med blöta fötter några snabba löpsteg ut ur badrummet, vilket resulterade i en snygg vurpa som antagligen gav utslaget 6,9 på Richterskalan. Att jag slog i huvudet kan nog bara vara till min fördel, men att svanskotan fick sig en törn gör att jag inte kan gå ordentligt. Men det finns nog en rollator att sno på ålderdomshemmet våningen under så att jag kan ta mig till skolan. Hej då. 

5 kommentarer:

Roger sa...

Först tänkte jag skriva nåt om vurpor, men kom på att jag inte hade nåt vettigt att säga. Sen kom jag på att om jag blir först med att kommentera inlägg igen så verkar det ju som om jag inte har något liv utan bara surfar runt och läser bloggar.

Mmm, jo så är det nog, bara att bita i sura äpplet och erkänna.

E sa...

händer mig fan varenda gång man glömmer att blöta fötter och ny parkett inte går så bra ihop när man måste(?) springa och svara i telefonen som ringt febrilt i minst ett halvår.

Anonym sa...

Du är ju hur bra som helst. Var får du din inspiration ifrån egentligen? Jag la ner min blogg efter en vecka för att jag inte kom på något att skriva om. Följer du några andra bloggar som du kan tipsa om? Fortsätt förgylla min dag!

Smultronblomman sa...

Jaha, det var därför kaffet hoppade ur muggen idag! Trodde bara jag var allmänt slapphänt. Går som en neanderthalare??
Kallas för "Dubbel Kawasaki med Skinkstuds" efter ett fall av japansk konståkerska som gjorde en dylik på den gamal goda tiden när Bengt Grive kommenterade med föärger som mörkvitt. Min far kom då med ett namn på en sådan vurpa.

Wayne sa...

Roger: Vem fan har ett liv? Det är inget att skämmas för det där.

E: Det är märkligt att man aldrig lär sig av det där.

Anonym: Tack du, jag är nog mest bara understimulerad i kropp och själ. Inte konstigare än så. Läser väldigt få bloggar, så jag ber att få återkomma om det.

Smultron: Det kan man väl likna det som ja. Bengt Grive var en fin man.