onsdag, oktober 14, 2009

She loves me

Jag har varit ute på en fotograferingspromenad. Det har jag aldrig varit förut. De få gånger jag tar bilder så trycker jag bara av, det är lite pretentiöst att lägga sig i akrobatiska ställningar för att få bra vinklar. Det dödar spontaniteten i fotograferandet. Men ganska ofta kommer jag åt on/off-knappen istället. Det kan också döda spontaniteten. Jag redigerar aldrig bilder heller i häftiga program. Till stor del för att jag tycker att jag är såpass säker i min konstnärlighet så att det inte behövs, men mest för att jag inte kan.

Tanken var att hitta spännande motiv och sedan vinna en fototävling eller nåt. Lätt som fan. Det mest spännande jag hittade var en gubbe med så mycket snor i ansiktet så det såg ut som han åkt tre femmilar på raken. Så det fick vara. Blev lite tråkiga jävla träd istället. 

Mamma träd

Träd Jr

Trädmjäll

Såg först en sjöjungfru, som visade sig vara en gren. Men den hann flyta bort. Det var den där on/off-knappen igen. 

Bro

Det sista motivet gjorde mig minst sagt överraskad, det kom väldigt oväntat. Men samtidigt blir jag smickrad förstås. Anna, ring mig! Men skicka en bild först. Och jag väljer att ha överseende med att du klottrar som en sjuåring, för det var en fin handling av dig.

Nu ska jag dra på mig dagens outfit. Strumpor, underbyxor, och nån jävla skjorta och ett par jeans. Allt från Coco Chanel. Svarta skor från Louis Vuitton. Och som accessoar  ett armband med bilder på Jesus från nån gatuförsäljare i Kroatien.

7 kommentarer:

E sa...

haha! du e förjävla rolig du! precis vad jag behövde efter en sån röv-dag som denna! tack!

Anonym sa...

Pöjk!
Till veckan sveper vi rött du & jag.
//P

Roger sa...

Snäll Photoshop.

Jag kan förmedla en bra fotokontakt (som köper bilder) och så bjuder du på öl - deal?

MonasUniversum sa...

Du är fanimej störd varje dag i veckan.

marie m sa...

Ja gillar´t ,öm en säjjer !!

T sa...

Jag bokar spirorna som jag såg nedan till den 24 okt,då kommer jag te stan. Jag heter förövrigt Anna, men detta kärleksbarnet får vi allt hoppa över. Jag måste tänka på karriären :)

Wayne sa...

E: Varsågod.

Roger: Deal.

Mona: Fuck you too honey.

Marie: Det är bra, fortsätt med det.

T: Du är välkommen. Jag skriver in dig så att det inte krockar med nån annan.