lördag, oktober 31, 2009

Dance, motherfucker, dance

Inledde dagen med en lyxig lördagsfrukost, knäckebröd och kranvatten. Jag tycker att det är viktigt att det känns att det fan är helg. Att man gör något utöver det vanliga. Kollade på Gilmore Girls samtidigt, kanske den enda serien där man tänka sig att kramas med tre generationer. Dottern är visserligen lite mesig, mamman jävligt jobbig och mormodern ... ja, hon funkar i nödfall. Om det är väldigt kallt och ensamt. Tittade en del på serien förr, men tröttnade på dialogen mellan mor och dotter. Och så blev jag alltid svartsjuk på Luke. Jävla Luke. Vänd kepsen rätt gubbjävel, om du nu ska envisas med ett ha en sådan. Den enda som kommer undan med keps och flanellskjorta är Chevy Chase.

Luke, om du läser det här – Möt mig utanför porten ikväll så kan vi brottas, din jävla tönt!

Har ni tänkt på att man brottas alldeles för sällan i vuxen ålder? Det har jag i alla fall. Tanken på att få brottas med mina vänner upptar alltmer tid i mitt liv, jag hinner knappt tvätta mig längre. Jag vill bara brottas. Jag tänker mig lite som Fight Club, fast inte att man ses i gäng som hejar på. Det kan förstöra stämningen. Man träffas bara hemma hos någon, i par, tar en kopp kaffe först och sedan ligger man på golvet och brottas lite prestigelöst. Det skulle vara en underbar känsla och inte alls homoerotiskt på något vis.

Idag är det som sagt lördag. Och då får ni en lördagsdansarlista att ta del av. Jag är fullt medveten om att det är att kasta pärlor åt svin, eftersom ungefär tre personer kommer att bry sig. Max. Men fuck it. 

Den första låten är bara med för att den handlar om mig. Jag lyssnar inte på texten och ord insane, raider och wrong faller bort. Men de sjunger inte Mr. Vain utan Mr. Wayne. Mr. Wayne är det enda jag hör och min narcissistiska ådra får sig en öm och vacker kyss. En hel låt om bara mig, det är fint.

Alla får dansa som de vill, här har vi inget elitistiskt danstänk. Men ni får göra det utan mig, för jag har en doktorsavhandling att läsa. Det är så jävla fint med helg.

Kram

11 kommentarer:

Linda sa...

Fyfan vilken skitdålig lista. Förstörde nästan hela min dag. Drog igång lite Springsteen och blev glad igen.

Jocke- Cramp Magazine sa...

Jag älskar ordningsföljden av Jedi Mind Tricks, Army Of Lovers och Danzig. En aning barockt på det bra sättet.

E sa...

Nine Inch Nails... bara för att du har de med på din lista är du numera mitt husdjur. Vare sig du vill eller inte. Du kommer få lagad mat, och en filt att sova på, och ett playstation 3 att spela på... Men om du tror att jag tänker prata med dig har du fel. Jag har andra vänner... men Nine Inch Nails kommer dundra ur disco-högtalarna lite då och då. Det utlovas.

E sa...

skitstövel som fått mig att börja lyssna på musik jag var beroende av tidigare... oh nej. jag kommer aldrig mer kunna plugga en enda sida.

Wayne sa...

Linda: Käften jävla gravvo! Du är klok i övrigt, men när det gäller musik fattar du inte mycket. Du kan väl lyssna på Garth Brooks med kärringen istället. Och Springsteen är en sopa. Så det så.

Jocke: Ja visst är det fint!

E: NIN är bra. Och husdjur låter bra, men inget playstation tack. Och vilken musik är det som stör ditt pluggande menar du?

Anna Nio sa...

Vänskapsbrottas är helt klart underskattat, jag brukar ägna mig åt det ibland med min bästis. Det är helt klart något vi borde göra oftare egentligen, men å andra sidan vill man inte stressa fram en bra brottningsmatch heller.

E sa...

Miss Kittin, Kraftwerk, Front 242, Siouxsie, Suede, Danzig... fan ta dig. Nu sitter jag onödigt mycket vid skivsamlingen och Spotify istället för att träna på trigonometri och funktionslära. Du är inge bra för min moral Wayne... inte bra alls.okej du slipper playstationet, då blir sambon glad som får ha det för sig själv. Du kan få låna min skivsamling då och då istället.

syster sa...

Tycker listan är gör dansant :) Hoppas jag glömde min mössa hos dej så jag inte har tappat den...

Wayne sa...

Anna: Brukar ni.. ja.. du vet.. när ni brottas? Eller efteråt liksom.

E: Då hade du en bra smak. Återuppta den.

Syster: Här bor bara min mössa.

sara sa...

jag har en kompis som kan brottas, du kan få låna honom.

Syster sa...

hittade den...den har legat i jack luvan hela tiden.. =)