torsdag, oktober 15, 2009

The world is saved

Basshunter har släppt ytterligare en skiva och snart börjar en ny säsong av Paradise Hotel. Kul! Nu väntar jag bara på att datumet för Vickan och Danne kommer och sen är jakten på lyckan över. Efter det är livet för min del fullbordat.

Men först ska jag iväg och fullborda mig själv genom att sparka med benen och veva med armarna och springa på stället och akta mig för att bryta en ljumske eller två.

Eat my fuck.

6 kommentarer:

wettexvärlden sa...

Mäh!
Jag hinner ju inte upp dit NU!
Jag har varit döbizzy hela dagen.
Kan du inte modeblogga lite och ta bilder på dig själv i trikåer med mobilen?
Du är ju en duktig fotograf, det vet vi sedan tidigare bilder.

Rosa sa...

Danne å Vickan ska göra't lördag vecka 24 nästa år,,, berättade Brittan på lagret idag. Hennes väninnor har redan tagit semester. Brittan tog semester HELA vecka 24, ska först campa på Ullared sen hem till Den Stora Bröllopsfesten.

E sa...

till råga på allt har jag hört rykten om att Linda Rosing har ett nytt tv-projekt på gång... YES! snart kan vi dela grav lyckliga du och jag! (förresten är det JAG som är Anna)

78 sa...

Hälsa på mig på nätet. Ändå.

Wayne sa...

Wettex: Jag ska modeblogga bara för dig en vacker dag.

Rosa: Det där låter extremt osunt och obehagligt.

E: Det är många Annor nu, men dela grav kan vi göra helt klart.

78: Jag ska.

Rosa sa...

Visst gör det! Men, tilläggas bör att det är samma generation som fick hela Sverige att stanna upp när Stenmark körde sina åk och när Kungen och Silvia gifte sig. Kanske var något i vattnet då?