lördag, oktober 10, 2009

It's the end of the world as we know it (and I feel fine)

Du måste ju gå ut idag när solen skiner förstår du väl? så var det ett litet borgarsvin som sa till mig imorse.  Egentligen borde jag inte lyssna på någon som röstar helt jävla fel och dessutom bökar omkring och rotar till lakanen som fan. Allt jag vill är att ligga på soffan och glo på Mad Men och kanske en snabbis på nån gymnastikfilm.

Men det kan nog vara skönt med lite luft. Ska lyssna på den här på repeat, vilket jag gjort de senaste dagarna också. Är inget större fan av R.E.M. i vanliga fall, men den låten är bra som fan. Och så har jag för mig att Michael Stipe någon gång skyllde på att han hade runkat när han borde gjort något annat, så det får han lite pluspoäng för.

Ikväll ska jag se fotbollen hos Abab. Det kommer även att närvara ett barn. Jag har ingen större erfarenhet av barn. Senast jag på riktigt kom i kontakt med ett sånt där var en majdag 2006. Då höll jag det lilla stycket på några månader med ena armen och halsade en flaska Pisang Ambon med den andra. Fy fan vilken äcklig likör. Men jag bondade fint med barnet och vi hade ett stort intellektuellt utbyte, hon saknar nog mig idag, det var i alla fall väldigt intressant att peta mig i ögonen. Och situationen var inte så ansvarslös som den låter.

Barnet ikväll är dock äldre och borde kunna prata för hon är runt nio år tror jag. Jag vet inte riktigt vad som förväntas av mig som främling. Ett vårdat språk kan nog vara på sin plats kan tänkas. Att prata domedagsprofetior är nog också onödigt, inte för att jag brukar göra det vanligtvis men just därför vore det väl själva fan om man skulle börja skrämma stackaren med att världen kommer under imorgon vid middagstid. Ska jag försöka bli kompis med barnet, eller ska jag ha en sval vuxen hållning? Ska jag köpa en studsboll eller något annat i gåva för att blidka barnet? Ja fy fan, det är mycket nu med det mesta.

Och fotbollen kommer sluta med dansk vinst. 3-1 blir resultatet. Så det kan ni sätta en slant på. Om inte Allbäck slängs in, då kan det bli svensk vinst.

Jaja, nu ska jag gå ut. Ha en häftig lördag. 

4 kommentarer:

Unskyld! Unskyld! sa...

Lycka till med promenaden och umgänget med barnet. Ikväll håller vi också tummarna för att vi får se en repris på fylledansk som vill storma planen för att dela ut knogmackor till höger och vänster, eller hur? Peace!

Wayne sa...

Haha, ja det gör vi. En isterbuk till danskjävel med dåligt ölsinne kan vara det vi behöver. Ha en tjusg kväll hörru. Piiz out

Anonym sa...

Godis till barnet ger pluspoäng. Funkar på alla jag känner iallafall...

/ Lördagskram, Trebarnsmamman.

Wayne sa...

Tack för tipset, så får det bli. Kramkram