måndag, oktober 19, 2009

Wild women with steak knives

Har arbetat idag. På jobb nummer två. Så är det, ingen rast och ingen jävla ro. Två arbeten att sköta och studier på 150 % och ett hushåll att hålla efter och hygien som ska vårdas och snart ska klockan ställas om till vintertid och det är ju ett förbannat bestyr. Det är mycket nu. Ja, fy fan.

Därför har jag tagit semester med start idag och avslut på onsdag. Det ska jag fira genom att städa badrummet, och kanske suga lite damm i resterande delen av bohaget. Resten av ferien skulle jag vilja spendera i Tyskland eller Centraleuropa. Men det får bli senare. Istället ska jag åka till huvudstaden för en snabbvisit. Jag är fullbokad, så det finns inte tillfälle för slagsmål om någon vill det.

I Stockholm ska jag till Chinateatern för An evening with Nick Cave. Gubben ska läsa ur sin senaste bok The death of Bunny Munro och spela några låtar. Det ska bli väldigt kul. Förutom att bokjäveln är ganska dålig då kanske, men det är detaljer att försöka glömma bort. Men mest går jag för att Varulven inte ska dra ifrån när det gäller bevittnade framträdanden, jag tror att den jäveln leder med 7 mot 6. Hade jag inte blivit så trött och glad i hatten efter en hård dag på den tyska festivalen i somras hade det varit lika. Istället för konsert yrade jag runt i regn och lera och mörker för att hitta tälthelvetet och var tillslut på väg att börja grina av köld och uppgivenhet.

Ska även passa på att träffa min bästa kompis på internet. Det gör mig lite nervös. Jag har aldrig sett någon som bor på internet på riktigt förut. Vilket gör mig lite osäker på om hon finns i verkliga livet. Man kan aldrig ta sånt för givet, jag tvivlar själv vissa mornar på min egen existens.

Men hon verkar vara väldigt snäll och vettig. Och jag kan också vara ganska vettig ibland. Så det borde inte vara några problem, om hon nu inte är helt jävla dum i huvudet eller om nu jag inte är helt jävla dum i huvudet. Det borde gå bra.

Men ändå.

Tänk om jag står där på centralen och väntar med lite skön handsvett och maxpuls och är lite obehagligt nervositetskissnödig och det dyker upp ett jävla tv-team från TV4 för någon slags jävla blåsning med 14 månaders förarbete i det dolda.
– Det här hade du inte väntat dig va, din jävel? kanske praktikanten till reporter säger. – Nej, det hade jag nog inte, säger jag nog då och tittar med lätt röda kinder ner i marken och känner hur det tjocknar i halsen och önskar att jag aldrig lämat den trygga livmodern den där majdagen för drygt 28 år sedan.
Amen, gud så jävla pinsamt!

Varför TV4 skulle vara intresserade av att blåsa mig kan jag inte riktigt motivera, förutom att det är en jävla skitkanal. Så kanske just därför.

Eller så går allt väldigt fint och det är trevligt och vi dricker en öl eller kaffe eller the eller vad som nu händer. Men just då kanske jag börjar känna mig yr och inser att fanskapet drogat mig. Inte för att hon ska få utlopp för några sexuella perversioner, utan helt enkelt bara för att hon vill ha ihjäl mig. Det kan man aldrig veta. – Jaha, du gick på den lätta, kommer han med bockfot och horn säga och förpassa mig till att skyffla kol med mina avlägsnade lemmar. Det skulle också vara extremt pinsamt.

Fast egentligen är jag inte så orolig för det där. Inte alls egentligen. Hon är rar som en katt och jag är bara lite nervös.

Men finns inga livstecken på onsdagskvällen så kan väl någon jävel ta lite ansvar och be polisen dragga i Riddarfjärden.

Nu ska jag ta tag i det där jävla badrummet och lyssna på Siouxsie and the Banshees. Det behövs ett nytt duschdraperi. Men det får bli en annan dag.


9 kommentarer:

Maja sa...

Önskar dig all lycka på mötet!

Jag har bara goda erfarenheter av att träffa människor som bor på internetet.

E sa...

du är helt sinnesjuk... men jag älskar dig. ja det gör jag. men skvallra inte. sambon kan få för sig att han blivit bortprioriterad. och då får jag ingen veckopeng mer. och då blir det krasst att studera heltid utan att extrajobba... så tack så mycket för att du behåller våran hemlis för dig själv.

Roger sa...

Fan att du vågar. Risken är överhängande att det blir någon slags liftarens guide till galaxen historia. Kanske inte just att det blir laserskjutande robotar, men ja att det är någon med två huvuden det är väl det bästa som kan komma ur det där.

Det är bara överviktiga gubbar, psykopater, våldtäktsmän och mördare (och inte sällan människor som stämmer in på alla de där) som verkligen vill träffas efter att man hängt på internetet det vet ju alla.

Tra la laaa. Ett annat bra lästips är Surt sa räven och andra sagor för barn.

marie m sa...

Nätdaten blir nog hur bra som helst.....men när du säjer att det ska bli väldigt kul att gå å se Nick Cave, är jag rädd att du kan bli lite besviken,för mej finns inget = mellan kul o mr Cave.
Bra är han iaf .
Ha en skön semester !

sara sa...

det värsta som kan hända är att den ena av er tycker att den andra är ful. då får ni tänka på att det är insidan som räknas och fortsätta med internetumgänget.

Anna sa...

jag blev nästan religiös första gången jag såg den videon. och sen när jag såg honom på hultsfred 96 (eller var det 97?). och sen när jag hittade den här bloggen.

M sa...

Lycka till med träffen, och tack för att du delade den videon, den är underbart vacker. :)

MonasUniversum sa...

Jahaaa.

T sa...

Oj då Dino, du har börjat med detta närdejtandet ;) Du måste berätta allt!

Glöm nu inte bort vår skeddejt!