lördag, augusti 22, 2009

Into a swan

Jag stekte ägg naken förut. Men det var alla likheter mellan mig och Jamie Oliver. Det blev mer fastbränd röra, att steka ägg är ett jävla lotteri. Oftast drar jag nitlotten.

Och nu sitter jag här och firar lördag och tittar på min blomma. Den har sett likadan ut nu ganska länge. Men den har inte kastat in handduken än, och det är ju litet av ett mirakel. Det är jag och han där uppe som kan sköta sånt där.

Jag väntar ivrigt, nästan så att jag hoppar på stolen, på att blomman ska slå ut och jag är nyfiken på vad den ska bli när den blir stor. Jag vill att den ska bli en snäll och snygg tjej, men det är en jävla högoddsare och ganska orealistiskt egentligen. Så det lutar mer åt:
- En vettig manual till distanskursen
- Ett djur som både är gulligt och spännande
- En liter mjölk



Jag hoppas mest på mjölk, för det vore väldigt gott just nu. Mjölk är bra, för det ger starka ben. Och starka ben måsta man ha när man blir gammal för annars ryker lårbenshalsen stup i kvarten.

Nej, nu jävlar ska jag duscha och tänka att Siouxsie Sioux sitter i soffan när jag kommer ut. Om jag tänker riktigt mycket på det så blir det sant. Det funkade ju fan i Dallas, fast där var det typ tvärtom, men ändå. Allt som hände i Dallas kan hända här, det måste jag våga tro. Man måste våga tro. Det måste man.


Kram

6 kommentarer:

Louise sa...

Jag tänker tro att kramen var bara till mig.

MonasUniversum sa...

Släng ut skiten. Den är ful.

Wayne sa...

Louise: Det var den. Absolut.

Mona: Käften kärring!

Ställ dig i kön till PRO-dansen och var nöjd.

Det är tacken det för att man skickar uppmuntrande mail. Fakk jo.

Anonym sa...

Wayne. Jag har tänkt på det här ett tag nu. Och jag tror att det kan fungera.

MonasUniversum sa...

Hahaha.

Tack. Det där skrattet behövde jag!

I love you too.

(Det är något fel på min mail så jag bävar måndag, när de får den att fungera igen. Jag kommer inte in, eller rättare sagt; jag kan inte ladda ned inkommande.En miljard har kommenterat hos mig hela helgen, och eftersom dessa även landar i inkorgen, så kommer jag ha fullt upp..)

Wayne sa...

Anonym: Okej, ja men det låter ju bra om det kan fungera, det underlättar.

Mona: Puss