lördag, december 05, 2009

Saturday night

Tänkte skriva något, men Björn Ranelids medverkan i På Spåret har fått mig att tappa lusten. Har alltid undvikit honom, aldrig läst hans böcker och har hans synts på tv har jag bytt kanal och har han skrevat i nån tidning har jag snabbt bläddrat vidare.

Men han skulle inte låta mig missa det enda underhållningsprogrammet som inte gör att man halvt dör av sekundärskam. Så jag tittade, trots Björns närvaro. Och nu känner jag mig besudlad och smutsig. Karln är ju för fan helt vedervärdig, milt uttryckt. Nästan värre än Bon Jovi.

Och nu är det en lördagskväll som jag för en gångs skull tänkt spendera nykter och sitta ihopkrupen i soffan och se så där jävla ljuv ut som man gärna gör när det är myskväll. Har till och med köpt godis, det händer inte ofta. Och godiset har jag hällt i skål, här ska det inte grävas i påsen.

Givetvis tycker grannen att det är lämpligt att ha fest just ikväll. Det tjoas och tjimmas, därför misstänker jag att det förekommer alkohol. Alkohol och hor är vad de sysslar. Det lyssnas på Red Hot Chili Peppers också. Idioter. 

Hej då. 

7 kommentarer:

E sa...

haha... RHCP... ljuva nittiotal, varför var det inte längre för? det gav oss så mycket gott! Aqua, Taxidriver, Blümchen, Rollergirl(vilket iofs är grymjt bra), Günther och såklart Markoolio... all musik från nittiotalet var inte skit och nu har du fått bevis på det! Tack för mig.

MonasUniversum sa...

Tänkt att vi för en gång skulle tycker lika.

Ranelid

Och godis i påse

Det börjar arta sig.

Maja sa...

Här sitter jag och streamar på spåret från svts hemsida, dock utan godis tyvärr. Ha en trevlig söndag och avslöja inte vem som vinner.

Maja sa...

Ge mig Ingvar Oldsberg tillbaka....

SS sa...

Det är så typiskt! Man ska ha hemmakväll, själv, och mysa ner sig och så spelar grannen kool hög musik. Spela roll om det är rhcp eller va de e... Ångest får jag. Bra att du inte hade godis i påse btw....

Wayne sa...

E: Jag har inte fått några bevis alls.

Morsan: Det är för all bröstmjölk du närt mig med.

Maja: Oldsberg har gjort sitt! Men lite konstigt var det.

SS: Ja, det är bedrövligt.

E sa...

jag tycker nog att taxidriver talar för sig. nittiotalet var musikmässigt mer kreativt är mozart... eller?