onsdag, december 23, 2009

Blown out of the sky

Fan så glad jag är över att bocken i Gävle återigen har fått sig en käftsmäll. Det där jävla bockludret stjäl våra jobb och kvinnor, jag tycker att han borde skickas hem för gott.

För övrigt så är tvättstugan bokad på nyårsafton. Att fira Sylvester är det bara amatörer som gör seriöst. Och för en människa som håller på att studsa upp och nästan skallar taket och skiter på sig samtidigt när spisfläkten slår igen är tvättstugan, tysk synth och två flaskor rött som leder till sänggående innan klockan blivit tio det klokaste alternativet.

Jag tycker inte om när det smäller helt enkelt. Den motiveringen gjorde att jag slapp 15 månader av grupponani i Boden efter gymnasiet. Så den fortsätter jag med.

Nu ska jag gå till bolaget och köpa gubbdricka för att slå in i något fint tidningspapper. Ett nummer av Sonic kan bli kastrerat. Och whiskey som livets vatten, my ass att det är. De där gaeliskarna hade fan inte koll på nånting. Förmodligen något bindgalet fruntimmer som hittade på det där.

Jaja, hej jävla då och kram. 

8 kommentarer:

sara sa...

häng med till gbg på nyår?

klozzen sa...

folköl o en bib.. det är vad en karl dricker under julen. snus, senap o köttbullar stoppar vi i mun. kvinnor saknar vi men glömmer lätt bort när 2,8 ölen börjar göra sitt. god jul

Wayne sa...

Sara: Tack, men nejnej för helvete. Nyår och göteborgare utan förstånd är nog ingen bra kombo.

Klozzen: Precis så är det.

Bogey sa...

Whisky kan han inte ens stava till. Och lumpen har han inte gjort heller. Nej han skall nog hålla sig från Göteborg, det lilla ynket.

sara sa...

äh, kom dagen innan då! jag spelar skivor på nån popklubb.

(ps whiskey/whisky kan stavas både med och utan e)

Bogey sa...

På Irland säger man whiskey. Skotsk malt benämns whisky. God Jul på dig. Tomten kommer nog till dig också.

Wayne sa...

Sara: Jag jobbar då, men tack igen. Jag skickar ett ombud i mitt ställe.

Bogey: Din gubbgriniga jävel! Sätt dig i ett hörn och var passiv, du får dricka och stava precis vad du vill där. God fortsättning.

sara sa...

okej, skicka nån snygg.