onsdag, december 23, 2009

People ain't no good

Lillasystern på 26 år och som på papperet är som alla andra barn sitter och sjunger en egenskriven visa som i stort sett bara innehåller textraden ”JAG ÄR ETT RÖÖVHÅÅL”. Det pratas även neurosedynskador utan anledning och kvinnan som utger sig för att vara min mor gick på det lilla luret om att det ska rökas hasch bakom husknuten och att jag fått en väldigt nära vän som är man.
– Du är mitt barn oavsett vem du blir kär i, men knark ska du inte hålla på med, sa hon för att rädda ansiktet.
Ja nu jävlar är det jul igen.
Must i strupen och senapssillar slingrade runt lungorna.

Såhär i juletider skulle jag vilja säga ett par genomtänkta ord till en stor grupp människor i samhället, nämligen till er som låter butikspersonalen göra paket av era julklappar:


Ni är ett gäng respektlösa jävla fittor som inte tar hänsyn till varken personal eller köande kunder. Vad är ert förbannade problem? Har ni aldrig hört talas om effektivitet? Klarar ni inte själva av att linda lite jävla presentpapper runt en tröja eller va fan det nu kan vara så ska ni fan inte köpa några julklappar. Jag hoppas att ni brinner i helvetet eller blir behandlade med tjära och fjädrar eller ramlar och får en lårbenshals eller två kapad. Och kom för fan inte och skyll på tidsbrist. Ni är bara dumma i huvudet. Jag hatar er av hela mitt julhjärta.
Det ska ni veta.
Fy fan. Fyyy faaaaaaan.

Kram.

7 kommentarer:

Patrik sa...

Håller med dig,alla j-vla människor som handlar klappar när jag strosar i affären kan också fara åt helvete.God jul btw.

Call me Klacken sa...

Word! Detsamma med alla tanter som bildar blockad med kundvagnar så annat folk ej kan komma förbi, tröga rövhål är vad de är....

Anonym sa...

Du tog orden ur munnen på mig pöjk!
Sen första jobbhelgen i december har jag kastat ner dom jävla skorna i påsen innan dom hinner säga "det är en julklapp", rekommenderas då det verkar bli lite mer lett att be om att få skiten inslagen när den redan ligger i kassen. Nu i helgen bemötte jag dock "det är en julklapp" med "jaså". Ger mig fan på att dom är borgare dessutom, varenda en. Så verkar det som dom tycker att jag ska le också. Det gör jag inte. Hur som, tycker du ska skicka in ditt genialiska inlägg som en insändare.
Vi hörs imorn. Kram Peachy

Maja sa...

Oj! Din familjejul låter som min familjejul... så skrämmande lik att jag blir lätt orolig att du är min bror och jag gjort bort mig här i mina kommentarer.

08 sa...

Äsch, tare lugnt! Slappna av. Tagga ner nåra hekto. Alla mina två julklappar jag köpt har jag fått inslagna. Men så är jag även övertygad om att borgarnas politik är den enda ansvarsfulla och att ett rödgrönt styre kommer leda oss ner till allas vår fallne ängel.

Julklapp nummer två slogs in av en väldigt söt tjej som tog ungefär en kvart på sig att slå in necessären. I färdigt format såg det ut som nånting jag skulle slagit in för en sådär 24 år sedan (eller idag). Hon såg så stolt ut när hon lämnade över paketet att jag fortfarande såhär en 12 timmar senare är glad.

Önskar dig en god, avslappnad, borgerlig jul!

wettexvärlden sa...

Jaja...
Men god jul på dig din surmupp!
Puss!

syster sa...

hahaha va fan måste du skylta om mina sång skrivar förmågor. =) ska ta o ringa upp Bertan efter "helgerna" så kan Jimmy Jansson få en ny låt. Ses nog ikväll oavsett vad du säger!