fredag, december 25, 2009

Kick in the eye

De vuxna fick mest julklappar. Så ska det inte vara, vilket irriterade mig. Det är ingen som tänker på oss barn längre!

På kvällen kom barnbarnet från helvetet på snabbesök, den jäveln fick också många julklappar vilket även det irriterade mig. Jag satt lugnt och fredligt i vardagsrummet och sög på en must och löste korsord när det lilla dampfanskapet kom och skrek

– JAG TYCKER INTE OM DIG, DU SKA INTE VARA HÄR!
Tänkte förklara att det var ytterst ömsesidigt och att jag trots min ovighet i kroppen utan problem skulle kunna sparka honom i ansiktet.

Men så får man inte tilltala barn, för ungar är ju så jävla härliga. Istället blev jag bara jävligt varm i kroppen och tackade för informationen. Om 13 år ska jag plocka honom, ja det ska jag.

Nu är jag mätt som fan och det flyter ägghalvor i blodådrorna och jag ska sätta mig och skåda småfåglar genom köksfönstret, så därför blir det en juldagsrepris.

Juldagen. Finns det något bättre? Stå i kö i två timmar för att sedan mötas av en grymtandes anabolatjur till dörrvakt och sen få betala inträde på 350 kronor till en artonårig tjej med större bröst än Dolly Parton och efter det väntar ytterligare en halvtimmes köande för att komma fram till bardisken och när man väl är där så blir man ifrågasatt av bartendern med nån häftig frisyr och nitarmband när man bara beställer en ”enkel jävla stor stark” och inte något mer spännande och sedan spills halva öljäveln ut på grund av trängseln och efter det får man stå och småprata med nån idiot från gymnasiet och båda låtsas som att det finns intresse och den avdankade discjockeyn vill vara modern och spelar E-type men det är ingen idé att fråga om något annat för det finns inte och sedan blir man packad som fan och råkar ramla över nån handikappad typ som sitter i rullstol och det ser ju givetvis anabolatjuren till vakt och man försöker förklara läget men den fittan vill ju bara ha något att bråka med så vaktfan tar några snabba tjyvgrepp och sedan ligger man på trottoaren med ansiktet vilandes mot grus och glassplitter och sedan är det bara att gå hem och lägga sig allena i sängen och vänta på att bakfyllan och ångesten ska väcka en imorgon.


God fortsättning.

5 kommentarer:

marie m sa...

lyllo dej !!

MonasUniversum sa...

Så hade vi lyssnat på alla mammor som säger att man inte ska ut och kroga sig, så hade du sluppit allt det där.

Kram på sig lilla bäbisen. Och god fortsättning. På vad det månde vara.

E sa...

god jävla jul.

klozzen sa...

jul o nyår firar man bäst själv ensam i lägenheten. spilla öl över tangentbordet, somna med en snus inne o undra vilka sms som togs emot med en god min. go fortsättning grabbhalva

Wayne sa...

Marie: Ja precis

Monajävel: Du hade väl kunnat säga till innan då!

E: Detsamma du.

KLozzen: Det har du väldigt rätt i, och ha det bra du med.