tisdag, maj 19, 2009

Meet me in Poland baby

Omsorgsfullt håller jag en flaska rött mot min kärleksfulla barm. Du har det bra du Inca, tänker jag och kysser flaskmynningen ömt. En kyss tillägnad förlorad kärlek och rödrutiga trosor i grått morgonljus och behagligt ryggslut och ljudet av regnstänk mot fönstret och så mycket kvarlämnade hårstrån i sängen så att man efteråt funderar på om natten spenderades med en jävla kennel eller inte.

Och imorgon lämnas landet för Polen. Så nu packas det. Därför dricks det vin. För det finns inget värre än att packa. Eller jo, det finns det visst. Ett jävla I-landsproblem är vad det är. Såvida man inte bor i ett U-land då och det står en paramilitär styrka utanför huset och hotar att bränna eländet och våldta frun och döttrarna och skära halsen av en om man inte packar på en kvart. Fast då är väl inte själva packningen problemet antar jag. Det funderas nog inte på hur skjortan ska vikas i ett sådant läge. Antar jag. Det är nog vilka skivor som ska med som står på agendan. Det är viktigt att kunna tänka sig in i hur andra har det.

Nåväl, det är förbannat tråkigt att packa, det var det jag ville komma fram till. Fyra par kalsonger och strumpor och 78 % av väskans kapacitet har brukats. Jaha, nu får man strukturera om. Kuken. Absolut torr får nog bli en lösning. Det är bra, då slipper man svetta ner sin t-shirt eller skjorta och behöver därför inte byta varje dag. Och imorgon ska det flygas också. Det gillar jag fan inte. Döden gås till mötes i en skabbig flygmaskin. Först när jag sitter vid en genuin bardisk i Wroclaw och kan piska lungorna med nikotin och halsen med öl kan jag slappna av. Till lördag. Sedan kommer oron igen.

Men innan flygturen så ska Stockholm avhandlas. Sandra Dahlberg och Jimmy Jansson flyttade från Stockholm efter att de sett en misshandel där. Det läste jag i en intervju. Sedan dess skrämmer huvudstaden mig. Man kan inte vara säker där. Det kan man inte. Nej det går bara inte. Men det är nog egentligen kombinationen av Sandra Dahlberg och Jimmy Jansson som skrämmer mig mest.

Värsta tänkbara avslöjanden med tjej man blir kär i:
1. Hon är väninna med Sandra Dahlberg
2. Hon har spelat in porr, och då inte bara för hemmabruk
3. Hon röstar på KD
4. Hon bär keps vid flera tillfällen i veckan
5. Hon är sådär tjejigt dum i hela jävla huvudet

För det vore nog en katastrof, om drömkvinnan var kompis med Sandra. Visserligen så borde inte en klok tjej vara det, men man vet ju aldrig. Man skulle vara tvungen att umgås med packet och gå på parmiddagar. Stå och försöka vara polare med Jimmy på gräsmattan vid grillen.
– Jaha du Jimmy, snygg studsmatta på 15 kvadrat som skymmer friggeboden förresten.
– Det är för ungarnas skull liksom. Tycker du om barn?
– Nja, mellan 0 och 12 månader tror jag. Innan de pratar och springer runt och man kan betrakta dem som husdjur. Innan de börjar få egen vilja. Men sedan återupptar jag gärna kontakten i sena tonåren när man kan trycka in lite vettig musik i huvudet på dem och påverka lite.
– Skulle du spela någon av mina skivor?
– Nej, Jimmy. Aldrig. Jag skulle älska mina barn.

Och sedan skulle det väl spelas kubb och Sandra och Jimmy skulle kanske visa upp något gemensamt scennummer och man skulle sitta och le som en idiot och försöka tänka på annat för att inte krevera av sekundärskam. Och sedan skulle Sandra börja äckla sig och man skulle behöva berätta för flickvännen för att inga missförstånd ska uppstå.
Du älskling, när Sandra och jag var ensamma förut...
- Mm... vad?
– Jo, då försökte hon fitta mig i ansiktet.
– Men sluta, du har druckit för mycket igen. Sandra skulle aldrig göra så.
– Men jo, hon flög upp som en jävla ninja och försökte trycka fittan i ansiktet på mig! Det var äckligt och jag blev rädd.

Och flickvännen skulle aldrig tro på en och det skulle ta slut på grund av Sandra Dahlbergs tveksamma beteende.

Men nu ska jag inte tänka på det, utan packa klart och lyssna på tuff musik. Och nu kanske det verkar som att resan till Polen inte blir bra. Men det blir den. Finns det inga livstecken på söndag på den här gudsförgätna sidan så ligger jag i famnen på en skön polska och allt kommer bli bra.

Men ja, vi hörs nog på söndag ändå.
Hej då.
Eat my fuck så länge.


8 kommentarer:

loba sa...

Må polskorna ta väl hand om dig, men inte så väl att du stannar borta.

Anonym sa...

Du vet väl att Hotty är kompis med Sandra Dahlberg? Ringer imorn innan Du far./P

Osloskånskan sa...

packning är verkligen en mara, tvi faen.

MonasUniversum sa...

Jag börjar snart undra om du sitter och röker sådana där olagligheter på kvällarna...snacka om ord-dampare!!

Ha en bra resa och försök att njuta lite av Stockholm, innan du far vidare. Vi är inte helt puckade här vettu!

Anonym sa...

Hahaha du är ju helt sanslös!!! Jag skrattar så jag gråter!!!
Lycka till i Polen : )
/Anette

sara sa...

men alltså, jag känner noll personer som passar in på dina fem minuskriterier, så det kan inte vara SÅ himla svårt att hitta en potentiell flickvän, om dessa är dina enda krav.

L sa...

Hoppas du får härliga dagar i Stockholm och Polen, ta det lugnt med polskorna.
Vet precis hur du känner inför flygresan, man vill vara framme innan man ens lyft från flygplatsen, vill att resan skall gå på en hundradels sekund.

Arou? sa...

Lycka till i Polen! Må konsumtionen av köttig radiumkorv ha varit hög sedan senast...

För övrigt är väl Wroclaw ett av de ställen där bittra typer kör moped i en sån där sandrondell, vad det nu heter, om jag inte missminner mig. Men jag antar att det inte är sånt du tänker syssla med?