torsdag, november 05, 2009

Untitled

Det syns ingen måne på himlen, gömmer sig antagligen bakom moln och solar och rymdskepp och skräp.

Och det är natt mot torsdag. Ännu en natt. Ännu en kommande torsdag. Ännu en dag att önska livet ur. Eller i alla fall få göra något som känns. På riktigt.

På ett av de lokala nöjeshaken frodades som vanligt underhuggarna till ett av de ledande MC-gängen i det här landet ikväll. Tuffa killar. De har varken fitta eller stake, men det räcker långt med en väst och halstatuering. Lovely.

Och det finns inte så mycket mer att säga, än att vi säger gonatt till Nordlicht med Sällskapet och att vi längtar till något bättre. Något vackrare. Där något betyder mer än annat. Visserligen släpar Sällskapet på om Hamburg, som är en jävla skitstad, men fuck it. Think outside the box.  Allt handlar om romantiserandet över att vara någonstans. Där man inte är. Just nu. Hej. 


9 kommentarer:

Radio King Kong sa...

Som man längtar till ställen där hororna skriker ut sitt pris. Det är så episkt att man blir tårögd, med Pimme i poetbrillor varvat med gråa vyer. Ta mig härifrån, Wayne!

Nä, man får väl ta en till folköl och leka att man vore en gammal sjöman istället...

Anonym sa...

Ja godnatt!

det var trevligt häng vid bordet!

Roger sa...

Sen så måste jag ju säga att månen kan aldrig gömma sig bakom solen. Copernicus berättade det ju för dig redan 1543. Men jag vet, du var full och det var sent. Men något borde du ändå ha kommit ihåg.

Håkan sa...

Skönt att se att du använde slanten till något vettigt. Jag var orolig att du ett tag skulle balla ur och köpa dig en sjujävla massa Big Mac. Sjujävla är 2 stycken.

Anonym sa...

wow, sällskapet var en trevlig bekantskap.

Anonym sa...

För ett par år sen reflekterade jag över att man inte sett nåra skinnhuven i huvudstaden på länge. En dag i Hamburg fick mig att inse vart alla tatt vägen. Kärlek!

E sa...

var glad. du har iaf ett lokalhak... en annan får drömma om det tom..

Wayne sa...

Radio: Vi åker bort, och sjömän är vi innerst inne allihopa.

Homo: Det var det.

Roger: Med all respekt, men det där tror jag inte ett dugg på.

Håkan: Tack för stödet.

Vindal: Det är en väldigt trevlig bekantskap.

Anonym: När jag var i Hamburg första gången, 01, var det något jävla skinheadmöte på bahnhof, det var sådär..

E: Men nån jävla skabbpizzeria måste du väl att sitta och glo på

E sa...

jag har inte ens en jävla skabbpizzeria!! närmaste jag kommer lokal-hak är gymmet en halvmil bort... och där kan man ju inte hänga hela tiden och vara lite sunkig. när där måste man ju vara fräsch... fuck it.