tisdag, november 03, 2009

It thing hard-on

Jag var i Vita huset inatt. Käkade korv med bröd tillsammans med Obama. Det var trevligt, tyvärr finns inga bildbevis.

Jag vaknade av att det ringde på dörren, hårt som fan och jag tänkte spontant att nu jävlar är det ryssen som kommer. Det brukar oftast vara små mesiga knackningar på dörren annars, som knappt hörs. Det är så att man tittar i golvhöjd när man ska öppna för det känns som om att det ska stå en utmärglad och benskör liten vätte utanför som gjort en sista kraftansträngning med knackningen.

Men nu ringde det hårt. Och jag hade stånd.

Ståndet hade inget med Obama att göra. Morgonstånd har oftast inget med sex eller Obama att göra. Om några år fyller jag 30, efter det får man inte stånd överhuvudtaget, det måste man tänka på. Men jag fick rusa upp och dra på mig ett par byxor och lägga junioren under resåren för att inte möta besiktningsmannen Ronny med ett sorgligt litet enmanstält. Lyckligtvis hade jag förnuft nog att dra på mig en tröja också, det hade sett konstigt ut annars.

Ronny verkade inte speciellt kriminell och gjorde det han skulle, nästan en liten besvikelse.

Nu har jag en dag att ta tag i.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Fan, vad krångligt det verkar att vara man...

Men kram ändå, Helena.

wettexvärlden sa...

Är Ronny kvar?
Kärlek vid första ögonkastet kanske?

Någon du kan dela vardag och djur med.
Jag skulle bli så glad för din skull, det ska du veta.

Tariq Aziz sa...

Satte du på Ronny? Är det därför du är så fåordig om dagen... va? VA?

Roger sa...

Det är roligt att läsa kjoltygens kommentarer. De tror att de vet så mycket om män och om manlig kärlek, men där går de minsann bet.

Inte sätts det på till höger och vänster (möjligen om det bjöds lite mer öppet, man ska inte vara snarstucken och lämna någon obekväm med sin öppna hand).

Men bra är det att de får lite insikt, då kanske de slutar tjata om att man ska bjuda på frukost på sängen och dammsuga det första man gör på morgonen. Det finns andra mer trängade händelser och behov och ta itu med.

Säg inte för mkt bara Herr Nilsson. Du vet hur det gick för vår kära vän Pandora. Har de fått in en fot genom dörren är man rökt.

Wayne sa...

Helena: Att vara man är nog det svåraste en människa kan prova på.

Wettex: Jag hade väl skrivit om han var kvar! Nej, han gick. Precis som alla andra. Men det är fint att du skulle bli glad.

Tariq: Han var lite för lik dig för att det skulle kännas bra.

Roger: Kloka ord som vanligt, mycket kloka ord.

E sa...

hittade han mitt gömställe? eller kan jag fortsätta vara läskig ett tag till?