fredag, november 20, 2009

One day goodbye will be farewell

Sitter och trycker i en lagenhet i Goteborg. I Goteborg finns det inte a med en ring over, a med tva prickar over eller en nolla med prickar over heller. Sa ar det i Goteborg. Men det gor inte goteborgarna nagot, de forstar inte sa mycket. Stackars manniskor. Det beror nog pa att det alltid blaser sa in i helvete har.

Tanken var att ga upp nar lagenhetsinnehavarna akte till jobbet vid 7 och plugga. Det blev inte sa. Men jag har hunnit med att ata frukost fran bageriet pa andra sidan gatan. Och sa kopte jag en present till en van, den kostade 7 kr. Hon kommer nog inte studsa upp till molnen av gladje. Men anda.

En stor anledning till att jag inte pluggat an ar tvapparaten. Det finns inte bindestreck i Goteborg heller. Eller stavningskontroll. Eller parentes. Men pa tvn finns i alla fall en kanal som bara visar djur. Just nu ar det en massa apor som springer omkring. En apa heter Cool. Paminner lite om mig i namnet. Sa darfor pluggar jag inte. Jag pratar med Cool istallet.

Funderar pa att lata mina vanner leka Hitta satsen nar de kommer hem. Men det vore omoget, det ar sant som man kan komma undan med nar man ar 27. Inte 28.

Om nagra timmar aker jag till Frankfurt. Dar ska jag mest ga runt och prata fylletyska och ata wurst. Annars star jag nog bara med handerna i sidorna som en annan javla bonnlapp och glor. En keps vore darfor pa sin plats, och konstant halvoppen mun.

Nu ar det en bjorn och en kookaburra pa tv som vill at min uppmarksamhet.

Hej da.

Jag kommer kanske aldrig hem igen. Tank pa det.

11 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Ja Hej dårå...

Anonym sa...

Nu är du där igen och talar illa om landets andra stad. Det är nog bäst för din hälsa att du trycker i den där lägenheten, och sedan gör en hastig förflyttning till Landvetter. Bry dig inte om returbiljett.

Kal

Maja sa...

Håller delvis med föregående talare. Du är ute på djupt vatten. Sätt dig på bänken utanför feskekôrka och njut en solig förmiddag så kommer du ändra åsikt.

Ninni sa...

Ha så kul! Jag hoppas att du kommer tillbaka.

Ellinore sa...

Jag hoppas också att du kommer tillbaka. Och levererar veckans djur på söndag. Alternativt levererar från Frankfurt. Det valet kan ju få ligga på dig. Men ge mig veckans djur! Annars....

Elisa sa...

Hot, hot, hot... (nä, inte engelska)
Lev upp till det nån gång eller låt bli, kan jag tycka.
Samtidigt måste jag undra, vilken jävla stad hör du hemma i egentligen?

kleerups tjej sa...

sug kuk och dö, kleerup, sug kuk och dööö klerup

sonja (kleerups tjej ) sa...

shysta pattar haru hittat dem på soptippen

kleerup sa...

klart du kommer tebaka!! =)

Roger sa...

Alltså vad är nu det här W? Inga veckans djur och även om folk är lite väl käcka i Sveriges framstjärt, så förtjänar den inte alltid att straffas så hårt.

Du kommer sänka min produktionsnivå på jobbet eftersom jag inte får klura på våra djur och växa intellektuellt. Jag kommer skylla allt på dig när revolutionen kommer.

Hotty sa...

Att du inte hittar Å, Ä, Ö, och - säger mer om dig än du tror.
De sitter på exakt samma ställe som vanligt; det är tangenterna som har en annan liten bild tryckt på toppen.

Du är alltså en titt-skrivare och inte någon fingersättare.
Bra då vet vi.