söndag, november 15, 2009

Hank Williams said it best

Det är fantastiskt att spendera en söndag på universitetet. Men det är ju fint att slippa lida av bakrus och ligga hemma och gömma sig under soffan och vara rädd. Det får man tänka på. Snart ska jag äta lunch, mikrovärmd falukorv och hopklibbad pasta. En kulinarisk resa antagligen. Jag skriver ganska mycket, säkert tre rader har det blivit. Och så kissar jag ganska ofta. Det tror jag är nyttigt.

Har den stora äran att få hjälpa en snutjävel att flytta senare. Jag är den där familjens personlige flyttkarl, det är fjärde gången det sker. Och nu är det inte snack om flyttpizza eller två dussin flyttöl som tack för hjälpen. Nej då. – Du får tillbaks den där Johnny Cash-skivan jag lånat av dig. Jag känner inte att det är en deal som är så speciellt mycket till min fördel, jag får skylla på att jag var förvirrad och på relativt gott humör vid förhandlingstillfället.

Funderar på att säga några väl valda ord till en snubbe som har linne på sig. Men han är förmodligen jävligt labil och kan bli skogstokig för minsta lilla, så är det med människor som inte fattar att linne är något man bara bär i jävligt slutet sällskap eller på Mallis. Idiot.

Nåja, nu ska klumpen i halsen få sällskap av lite lunch. Kram och hej.

Olive juice.

4 kommentarer:

Roger sa...

Haha, att betala genom att lämna tillbaka något man lånat. Det låter ju som när man gav tillbaka julklappar man fått av någon familjen tre jular senare.

"Men, den här har du ju fått av mig?!"

Liksom vi var fem i min familj, hur jävla svårt ska det vara att minnas vilka man fått grejer av. Antagligen så var man ju bitter också, eftersom man behöll dem i sina originalförpackningar i tre år.

Nåväl. Jag tycker du ska säga åt han linnet-snubben. Linne är aldrig ok. Inte ens i slutna sällskap eller på Mallis. Ok, om du är basketstjärna och din lagdräkt kräver det, annars... NEJ.

E sa...

linne är bara okej för tjejer... under sommaren. eller under en polotröja.

Wayne sa...

Roger: Jag fick två skivor honungsmelon också.

E: Vad ska du med ett linne unde en polo att göra?

E sa...

jag fryser lätt.