onsdag, november 11, 2009

Don't touch me tomato

Jävla uppsats. Jävla inavlade forskare som bara refererar till själva och varandra. Jävla avdankade gubbteorier. Jävla tunga böcker. Jävla brist på kunskap och förmåga hos undertecknad. Jävla snor. Jävla jävla jävla Bon Jovi. Jävla datorer. Jävla Internet. Jävla ”amen vi är inte rasister ju, bara nationalister”. Jävla livet.

Och jävla, jävla, jävla, jävla spindel som låg på diskbänken när jag kom hem. Stor som fan, vilket resulterade i snabb hyperventilering och något som lät som ett tyskt flygalarm i några minuter. När jag senare tog mig samman för att eliminera fanskapet med telefonkatalogen så visade sig spindeln vara det där gröna (stjälken?) från en kvisttomat. Men jag slog ändå.

Jag leder över tomatspindlarna, det är det bästa att ta med sig från den här dagen. Fast det är lite synd att jag dödade den, för tänk om det var en sån där stjälk som Jack och bönstjälken hade. En som växte till himlen. 

Fan va bra han det, Jack, bara vara ute och klättra på stjälken hela dagarna utan några som helst problem i världen och ha solsken i blicken och vara allmänt äppelkindad, lördag hela veckan. Hej och hå. Men eftersom jag numera blir höjdrädd av att stå på en normalhög tröskel så är det nog lika bra att jag inte har nån stjälk att bestiga.

Hej jävla då.

Ps – Förutom vinsten över spindeltomaten som något positivt med dagen, så är även den här låten det. Jag fick tipset av en väldigt rar och snäll liten knäppgök som jag är rädd om. 

12 kommentarer:

Anonym sa...

Tomatspindlarna kan verkligen skrämma slag på en. De är nästan lika hemska som de monster som bor på vinden och i garaget.

MonasUniversum sa...

Jag undrar.

Telefonkatalog.

Ehh.

Vad sa vi nu? 2009...internet...

Wayne sa...

Qvinna: De är nästan värre än de i garaget och på vinden.

Mona: Ja.

Den låg innanför dörren när jag kom hem.

Är det mitt fel?

Jävla kärring.

Fast du kan ju se nummer på din display på telefonen, så jävla 2009.

Roger sa...

Hehe Bon Jovi. Betänk att han gjorde ingen vidare filmkarriär, det kanske kan mildra dina känslor mot honom.

Hanna sa...

Och hur.

Fick brevbäraren.

In telefonkatalogen.

Genom brevinkastet?!(plus att inte en enda jävla brevbärarjävel bär med sig telefonkatalogerna längre än precis innaför porten. Nä du Wayne, där sket du dig på tummen!)

Wayne sa...

Roger: Inget kan någonsin mildras när det gäller Bon Jovi.

Hanna:För helvete.

Det var lokaldelen.

Uppskattningsvis 4 cm på höjden.

Så.

Fuck you!

(plus att det kanske inte var en brevbärarjävel som pillade in den. Utan nångon annan. Skit på din egen tumme du.)

Roger sa...

Inte ens att de har släppt plattor med erotiska namn? Kanske något som din flickvän gillar?

Och btw, det där om telefonkatalogen. Det är bara i bra hus de delar ut telefonkatalogerna, det bevisar ju bara att du har en bra kontakt med postgubben.

MonasUniversum sa...

Bajsa på dig.

E sa...

hahaha. känner igen hyperventilerandet och flyglarmet.. jag låter likadan. men det är för jag är tjej.. så jag låter så även om nyckelpigor... för dom är ju så JÄÄÄÄÄVLA läskiga. sambon är ju sån som kommer till undsättning... inte. han brukar kasta kryp på mig bara för att se mig springa runt i cirklar i ren panik. shit... insåg nu att det inte är gymmet som gjort sitt på vågen. det är sambon som set till att jag gått ner i vikt.fan.. nu är jag nog tvungen att släppa till som tack. fan också.

wettexvärlden sa...

Kan jag se en spindel utan att ha glasögonen på mig behövs det en telefonkatalog.
FY FAN.

Spara katalogen ifall det dyker upp fler odjur. Typ Mona.

Anonym sa...

Nackte Amateure

free xxx games

Versaute Amateure

Anonym sa...

Any idea how credit crunch affected porn?


----------------
interracialsex