tisdag, november 10, 2009

Exercise one

När passet var över såg det ut som om instruktörskan var på väg mot mig. Jävlar tänkte jag, nu kommer hon ha något slags kvartsamtal och berätta att den finns träningstillfällen på söndagsmornar för sådana som inte är som alla andra där deltagarna får kasta en färgglad badboll till varandra i en cirkel och att jag kanske borde ta en funderare på om det kunde vara ett alternativ.

Men hon vek av. Och pratade med någon annan. Kanske om något viktigt.

Annars har jag numera samma inställning som svenska elitidrottare har inför stora mästerskap – att det är kul att bara få vara med. Att det är spännande nog att få byta ut omklädningsrummet i Mariefred mot ett i en förort till Kaunas i Litauen. Skit i hur det går.

Den ende som tagit ett nederlag med bravur inom svensk idrott är ishockeymålvakten Peter Åslin som under VM i München 1993 helt sonika söp sig full när han blev skadad.  
Visserligen blev han hemskickad efter det, men va fan.

Fick för övrigt bra kontakt med en tjej idag.  Nu skulle jag kunna beskriva det på ett semierotiskt vis, som att hon skulle ha flämtat till och signalerat ett blåsjobb med blicken eller nåt.
Men så var det inte.

Jag stötte till henne med axeln av misstag och när hon tittade på mig och jag gjorde en gestikulerande min som sa nåt i stil med att jag ber om ursäkt, det var inte meningen, jag är inte här för att gå runt och stryka mig mot tjejer på ett perverst sätt och om jag nu var det så skulle jag inte intressera mig för dig eftersom jag tycker att du visar för mycket bröst på ett smaklöst sätt och det är avtändande när tjejer försöker skaffa sig en identitet genom lökarna.

Ja då i alla fall så nös jag utav bara helvete (på grund av skidåkningen inatt), jag hann få upp armen reflexmässigt som fick ta smällen. Sen stirrade hon med äcklad min på mig och tittade bort. Jag fattade först inte riktigt varför, jag nös ju inte på henne. Efter några sekunder såg jag ett skålpund förkylningsslem i mitt armveck.

Funderade på om jag kunde ramla in i någon för att då diskret kunna smeta av det på offret. Men det blev inte av, fick använda min egen tröja istället och fortsatte sedan hoppa fantasihopprep och verkade jävligt oberörd av livet.

Det var ändå ett framsteg tycker jag, fortsätter det såhär är jag fan gift innan midsommar.

Gonatt. 

4 kommentarer:

E sa...

enligt mig och mina jämlikar var det där väldigt erotiskt... allt utbyte av kroppsvätskor är väl sex? eller?

Ewi sa...

Ska du verkligen skutta runt när du är förkyld? Är inte det hälsovådligt på sätt eller annat.

Sen får du se hennes reaktion i ljuset av att nysningar i dagsläget tolkas som mordförsök, eller i alla fall grov misshandel. (Svininfluensa)

Anonym sa...

Hahaha alltid lika bra

Wayne sa...

E: Så har jag aldrig tänkt på saken, men om du säger det så.

Ewi: Living on the edge! Och hon ska väl vara glad att hon fick lite kroppskontakt av mig. Det är det inte alla som får.

Anonym: Tack du.