onsdag, november 11, 2009

Morning has broken

En bra start på dagen är grunden för ett fortsatt gott leverne under dygnets resterande vakna timmar.

Det ringde förut. Dolt nummer, men jag svarade ändå, jag är ganska tuff ibland. Det var en glad tjej som kvittrade om att tandläkaren väntade på mig.

Kuken, det var idag det ja, tänkte jag och skylde impulsivt på ungarna, att minstingen svalt en vingmutter och låg på golvet och kippade efter luft som en liten fisk och att jag bara skulle dricka upp kaffet och läsa klart tidningen så skulle vi ta bussen till akuten sen. Därför kunde jag naturligtvis inte komma.

– Du vet ju hur ungar är, skrockade jag för att få lite medhåll. Men hon verkade inte veta hur ungar är. Jävla amatör. Hon hade slutat kvittra och meddelade bara att en faktura på 300 kr skulle skickas för att jag uteblivit.

Fan.

Och just i detta nu sitter tre idioter i SVT:s morgonsoffa och yrar om Melodifestivalen. Jag orkar inte med det där eländet ytterligare en gång. Det är nog  klokast att fly landet efter jul. 

Jodå, det blir nog en strålande dag det här. 

5 kommentarer:

Anonym sa...

Underhållning på högsta nivå. :)

E sa...

Dolph Lundgren i melodifestivalen alltså... inte för att jag brukar titta på skiten. Men vadå... har lågkonjan kommit till hollywood först nu?

Evert sa...

Stranden...

Stranden!

Wayne sa...

Anonym: Nja, det vette fan.

E: Den kom till Hollywood häromdan, dolphen var snabb.

Everten: Snart tar vi den där stranden.

Anonym sa...

ett välriktat bombhot kan ju stoppa vilken melodifestival som helst... ;)

/A