måndag, november 09, 2009

She's lost control

Om vi bortser från alla saker som är hemska på riktigt i världen som krig, svält, barn som far illa av olika anledningar, rycka näshår, fattigdom, orättvisor och borgerlig politik så kvalar nog kvinnor in på topp tre över otäcka saker.

Inte enskilda kvinnor, utan kvinnor i grupp. Det finns fan få saker som är mer överjävliga. Jag försöker undvika att umgås ensam med fler än en människa av honkön åt gången, även om jag eventuellt tycker bra om alla i sällskapet. Det går i max fem minuter, sen så är liksom tålamodet slut. 

Okända kvinnor i grupp avskyr jag, där jag inte kan se någonting som är älskvärt.  Ljudnivån, pladdret, dumheterna, gapskrattandet åt ingenting och så vidare*. Blanda in ett halvt glas vin per skalle också och vi har helvetet på jorden.  

Vad är det för jävla fel på er egentligen? Hur svårt kan det vara att föra en normal samtalston? Vad skriker ni för? Dämpa er! DÄMPA ER!

Det borde finnas en lag på att fler än en och halv kvinna inte får vistas på allmän plats samtidigt. Kan säkert lösas smidigt genom att ett rullande schema införs. Jag får fundera vidare på det där. Men nu är det läggdags.

Gonatt.

*Jaja, män kan de också, men nu var det inte sådana det handlade om. 

12 kommentarer:

Tuss sa...

jag är nästan aldrig i grupp.
godnatt, snart är det inte måndag mer, tjoho, osv.

Stop sa...

Jag har fått för mig att lejon också är farligast i grupp. Men det måste finnas fallstudier på det här. Så man kan få svart på vitt hur man ska kunna känna sig säker.

Maja sa...

Äh, håll käften! Tar tillbaka min kommentar från igår.

Sockiss sa...

vilken tur att jag är såpass lång att jag oftra misstas för man med långt hår... eller det kanske inte var sån tur ändå... det var ganska deprimerande faktiskt...

cermeeeeen cermmeeeeen sa...

en gång skickade du sms med texten "dämpa dig" då var jag i en grupp. kan känna mig lite utsatt och kränkt nu...

Ewi sa...

Jag tror jag håller med... Tjejer i grupp är ett elände som jag gärna undviker. Det räcker bra med en tjej; mig, det blir lagom. Men men, som kära mor min sa: "Vad är det för fel på dig? Inte så konstigt att du inte har tjejkompisar... Du förstår dig ju inte på backstabbing-stilen som man ska ha."

Sen det där med att vara tjej och ha "killkompisar", HAHAHAHAHHHAHAAHAHA. Det är knappast för att man är en kul typ som man har sånna heller. Där har du något att diskutera vid tillfälle. Anledningar till att killar har "tjejkompisar".

Wayne sa...

Tuss: Du är duktig du.

Roger: Lejon är farliga helt klart, men inte alls lika labila.

Maja: Såja, såja.

E: Det kan ju kanske vara både på gott och ont.

Cermeeeen: Men jag gillar ju dig när du är ensam och tyst.

Ewi: Backstabbingen ja, den glömde jag. Men vad menar du att anledningen är till könsöverskridande vänskap?

Axel sa...

Jag gillar din blogg.

Anna Nio sa...

Prova (inte) att kolla på Top Model, Mammas Pojkar, Rock of Love eller vilken realitybögpryl som helst med övervägande kvinns i så har du tortyren tagen till nästa nivå. Den outhärdliga skrikande och snälla låt mig dö fast tyst och inombords-nivån.

Annars vill jag parafrasera en vän: "Inte en dag går förbi, utan att man önskar att man hade ett skjutvapen". Amen.

Ewi sa...

Jag skulle väl påstå att det stora flertalet tänker sig en framtida uppgradering från kompis till sängkamrat, eller åtminstonde att bli presenterad för snygg väninna.

Wayne sa...

Axel: Tack ska du ha för det.

Anna: Sånt där undviker jag av naturen. Din vän verkar vara klok.

Ewi: Så kan man tänka. Men det är onödigt. Mina flickaktiga vänner presenterar aldrig några väninnor, ska nog byta ut allihop.

Ewi sa...

Det kanske är av omsorg för din person? Det är ju möjligt att de bara har skitfula väninnor? (Har för mig att en del kör med "bredvid ful väninna blir jag själv snyggare" tricket. Vilket inte fungerar. Det är instället två fulingar bredvid varandra.) Hur som helst, kan ju möjligen också vara så att de inte har några väninnor att presentera? Den enda trevliga väninnan jag har, hon är gift, så det blir ju dessutom falsk markandsföring.