lördag, januari 17, 2009

Breathe

Idag har jag och Soda slavat på Samhall. Frågade honom om han skulle bli förvånad om jag högg ihjäl honom med en penna. Det skulle han, men tillade att han skulle hinna övermanna mig innan. Då kontrade jag med att jag skulle attackera halsen direkt så att han inte skulle ha en chans. Så jag leder på poäng. I övrigt hände inget anmärkningsvärt, utöver den vanliga idiotin.

Har haft besök av Apa på eftermiddagen. Om jag någon gång ska bli förälder i mitt liv så ska jag umgås mycket med henne innan för att få barnträning. Idag åt hon pepparkaksdeg. Självklart alldeles för mycket så att hon fick ont i magen. Det blev ett jävla gnäll. Hon fyller 28 år i augusti.

Kanske stryker jag omkring på ett dansgolv ikväll. Att skylla på att man räddar liv genom Heimlich manöver är ett bra knep för att komma åt kvinnobröst. Det är dock sällan de uppskattar ett par ivriga hjälpande händer. Otack är världens lön. Blir nog en bok istället.

3 kommentarer:

Sofia sa...

Nu får det räcka med denna tystnad oss emellan. Jag tror att det ligger hos mig: jag är i vanlig ordning dålig på att höra av mig. Förlåt. Kan du förlåta mig?
Finns det hopp?

/Ledsen, skamsen & förtvivlad

Wayne sa...

Eftersom du är ung, och inte nog med det – även kvinna, så har jag överseende med att dina kommunikativa egenskaper inte är fullt utvecklade än. Och eftersom att jag är godhjärtad så vänder jag andra kinden till och förlåter.
Välkommen till min famn igen mitt barn.

Sofia sa...

Tack, min far...?