torsdag, maj 31, 2007

Happiness in slavery

Brev från Apa: Grattis på födelsedagen! Vi har biljetter till första dagen på Hovefestivalen. Kanske inte dina favoritband men vi får ju en chans att gå lös på norrmän och alkohol. Välkommen till havet, öl, folk att mucka med och en Apa såklart. Kram

Fantastiska jävla Apa, vilken fin start på semesterhelvetet. Amy Winehouse spelar, åh så fint. Är det något jag kan så är det norsk muff. Blir det inte muff så kan man ju som sagt mucka med mindre vetande norrmän. De har väl fan inget förstånd att dras med. Bara skicka fram 145cm rabiat Apa i fronten så är det lugnt.

Imorgon åker jag och packet till Rättvik. Även det ska bli fint. Uppspelt som ett barn med en limtub. Akta sig för björnar och människor i folkdräkt. Kanske få kramas med någon tjej som pratar som Susanna Kallur. Eller ruska tupp bredvid Kolja när hon somnat. Whatever, kul ska det bli.

onsdag, maj 30, 2007

Unhappy birthday

Välkomna vad kul att ni kunde komma viskar jag och tittar på bordet. På bordet står finservisen efter mormor och i vasen står blommorna jag plockade igår. Blommorna har redan vissnat. Inga människor sitter vid bordet. Det var ingen som kom. Axelbandet på min klänning faller ner och jag tittar lite generat mot det folktomma bordet som är dukat. Blå mascara blandas tillsammans med tårar och faller. De dekorerar tårtan vackert, tänk så lätt att plocka blåbär tänker jag för att lätta upp stämningen. Jag hör ett hysteriskt fnitter men inser att det kommer från mig själv.
Tack för att ni kom, inte skulle ni.
Svalnat kaffe gör en klump i halsen sällskap.

tisdag, maj 29, 2007

A summer wasting

Förlåt för att jag inte skrivit på länge men det har vart så himla mycket liksom. Vi mår bra i alla fall, jag och Matte alltså. Vi hade en jätteskön och mysig helg liksom. I fredags så slappade vi bara och käkade nachos framför teven och kollade på det där Talang på TV4. Alla är så himla duktiga och så liksom. På lördan så fixade jag och Matte med blomsterlådorna på balkongen inför sommaren. Blir så himla fint och mysigt. Matte säger att han har gröna fingrar. Hahaha!!!. Vadå gröna fingrar liksom? Hans fingrar är väl hudfärgade, åh, han är så himla rolig ibland. Sen på kvällen så kollade vi lite på en Beckfilm och så där, käkade kyckling och delade på en flaska vitt. Jag blev nog lite lullig tror jag. Haha! På söndan så firade vi Mors dag hos Mattes föräldrar. Vi fick en jättegod Waldorfsallad och drack lite cider från Ica. Så himla mysigt. På eftermiddagen kom Jonas och Carina förbi och vi planerade lite inför semestern och så där. Jonas har köpt ett nytt kubbspel så det blir nog bra. Kubb är så himla roligt. Det är perfekt när man umgås parvis tycker vi. Helt plötsligt när vi drack kaffe så körde Carina upp en isglass i fittan. Vilken syn! Haha, Piggelinsörja över hela mellangården liksom. Hon e så himla crazy alltså. Tihi. Ha det bäst allihopa. *Kjamizzzar*

måndag, maj 28, 2007

Mirror mirror(I see a damsel)

Hallspegeln rasade i golvet förut. Utan anledning, förmodligen härjar en gast i lägenheten. Först blev jag rädd när jag tänkte på att 7 års olycka kommer att drabba mig. Men sedan slog det mig att jag har 25 års olycka bakom mig, så fuck it liksom. Angående mina 25 år så är de snart över. För 1 år sedan skissade jag upp en lista på saker jag skulle fixa innan jag fyllde 26:
*Skaffa en kompis som finns på riktigt
*Bli bra på något
*Bygga något, typ en altan, för att verka manlig
*Ligga med Lena Olin
*Ligga med någon överhuvudtaget

Inga punkter på listan har uppfyllts. Eller jo, om gubben som säljer bingolotter utanför Konsum räknas så har jag nästan skaffat en kompis. De övriga punkterna har jag cirka 28 timmar på mig att styra upp. Men det skiter jag nog i.
Fuck off!

söndag, maj 27, 2007

More than a party

Igår var jag på 60årskalas. På kalaset fanns ett barn som uppskattningsvis kanske var 5 år. Jag gillar inte barn i den åldern. De för ett jävla liv och springer omkring och välter saker och alla tycker att de är så oerhört charmiga. My ass att de är. Barn som är mellan 0 och 12 månader kan jag förstå vitsen med. Barnet hette i alla fall Gabriel och ville fiska i sjön. Skönt tyckte jag eftersom man slapp den jäveln ett tag. Efter fem minuter var lugnet över för då hade han lyckas dra upp en stackars fisk. Alla tyckte att Gabriel var så duktig och bla bla bla. Eftersom jag hade varit en flitig besökare vid bålbordet började känslor komma fram. Jag antar väl att jag blev en smula avundsjuk för att Gabriel fick all uppmärksamhet. Mig brydde sig ingen om. När alla skulle ta för sig av buffén var Gabriel ensam och obevakad för ett ögonblick. Jag gick fram till honom och undrade om han kände till det här med öga för öga och tand för tand. Det gjorde inte Gabriel. Jag förklarade då med en lugn och mjuk röst att eftersom han dödat en fisk, en levande varelse skapad av Gud, var jag nu tvungen att döda honom för att rättvisa och balans skulle kunna skapas. Gråtande sprang han därifrån. För att sedan komma tillbaka med sin pappa i släptåg.
Jävla golbög till unge.
Pappan undrade argt om jag hotat att döda Gabriel vilket jag naturligtvis nekade till. Alla kalasdeltagare hade nu samlats runt mig. Med ett nervöst skratt försökte jag vifta bort det hela och sa något i stil med ”Ungar va, dom är ju för härliga med sin livliga fantasi”.
Ingen trodde mig eller tog mitt parti och till slut fick jag väl be om ursäkt men jag hävdade att det var menat som ett litet skämt bara. Min mor som ordnade festen undrade om jag kunde ta hand om disken. För allas trevnad. Det störde mig lite att jag blev degraderad till tjänstehjon men tog mig an uppgiften. Jag tog med mig en bibba rött som sällskap.

Efter en timme var jag klar och gick ut i trädgården för att mingla en stund med de andra gästerna. Socialt kompetent som aldrig förr. En för mig okänd kvinna stod i solskenet. Hennes mörka hår glänste och de bruna ögonen glittrade av skönhet och lyster. Precis när jag skulle säga något intelligent för att fånga hennes intresse kom en äldre man fram och lade armen om henne. ”Mår du bra älskling?” frågade han och kysste henne. Reflexmässigt höll jag på att spy. Varför var hon ihop med den jävla grisen? Det var minst tjugo års åldersskillnad. Jag retirerade men höll mig ändå kvar i utkanten av människor som samtalade i en ring. Grisen med den vackra frun började skryta om han var så jävla bra på geografi och rabblade småländska städer: Växjö, Värnamo, Ljungby, Gislaved, Kalmar...”Nu är du väl ändå i Blekinge” avbröt jag. ”Vadå, vad menar du?” ”Jag menar Kalmar. Kalmar ligger i Blekinge. Det är det jag menar”
”Nä du grabben, Kalmar ligger i Småland”
”Jag vet vad jag pratar om, jag har för fan legat med en tjej från Kalmar en gång” ”Du har fel”.

Han stirrade triumferande på mig och jag sneglade på hans vackra fru innan jag med bestämda steg gick in i huset för att hämta ett lexikon. Jag skulle bevisa för gubbjäveln att jag hade rätt och med min kunskap och allmänbildning stjäla hans fru. Jag slog upp Kalmar i lexikonet med ett hånflin för att läsa att Kalmar ligger i...Småland. Kuk!
Instinktivt slet jag tag i ett slagträ för att göra upp med gubben. Jag resonerade att ibland är våld den enda lösningen. I brist på kunskap i alla fall. Min nya plan var alltså att slå ihjäl gubben för att sedan stjäla hans fru. Turligt nog för gubbfan blev jag hejdad av min mor i farstun.
Jag fick diska en ny omgång.

lördag, maj 26, 2007

Ship of fools

Det var natten mot den dag då cirkusen skulle komma till stan. Jag hade varit exalterad en längre tid då cirkus var det bästa jag visste. De vackra hästarna, de skabbiga lindansöserna, de varma chipsen och stanken från spånet i manegen var något extra. Men nu låg jag på akuten med nypumpad mage. Min mor satt dyster vid sängkanten.
-Varför skulle du äta flugsvamp Wayne?
-Jag vet inte...jag blev bara så nyfiken.
-Jag hade haft förståelse för det om du var ett litet barn. Men du är ju 25 år nu.

Min mor grät stilla.

-Kan det ha att göra med att jag är en bortbyting?
-Kanske...men jag älskar dig även fast du är en trollunge.

Primalskrik och stön framkallade av dödsångest hördes utifrån korridoren. Lysrören blinkade och den sterila miljön vittnade om att jag inte skulle få gå på någon cirkus. Sedan hände absolut ingenting.

onsdag, maj 23, 2007

Spiders and flies

Sotfläckarna på väggarna vittnar om en kamp på liv och död under påverkan av alkohol från helgen. Har tydligen gått lös med hårspray, som något våp lämnat i all hast, och en tändare för att få bukt med spindelproblemet. Tanken på att flambera Djävulens lärljungar kändes förmodligen klockren och genialisk. Men offensiven var i efterhand totalt verkningslös. Spindlarna lever fortfarande och stirrar på mig med lömska elaka ögon. Ögon som sänder ut budskap om lidande och ond bråd död. Jag undrar om Anticimex rycker ut för att ha ihjäl två spindlar i sov och badrum? Kanske om jag gråter och berättar om armén som hägrar utanför fönstren. Stängda fönster resulterar i kvav och unken luft i sommartider. Har fortfarande inte släppt myten om att spindlarna kryper in i ändtarmen och bygger bo. Aldrig förr har knipövningarna känts så självklara. Men värst är den psykiska stress jag upplever. Förstoppningen och den härskna stanken från min otvättade kropp får mig att känna ett oerhört självförakt. Sömnlösheten leder till otäcka sinnesförvridningar. Har helt tappat greppet om tid och vad som är verkligt och inte. Vättarna i de kulörta frisyrerna och melerade sparkdräkter, är de på riktigt? De små vättarna som springer i cirklar på köksgolvet utan att svara på tilltal. Vad vill de mig? Om de ändå ska vara här kan de väl göra lite nytta som att laga spislampan eller något. Jesus ropar från linoleumgolvet om att han är korsfäst och trött. Vem är han att klaga? Jag orkar snart inte mer. Måtte dårskapen förhindra vansinnet.

måndag, maj 21, 2007

Young at heart

Något som gör mig glad, förutom filmer med Chevy Chase och lesbisk amatörporr, är att hitta en skiva i samlingen som jag tidigare av någon anledning inte brytt mig om. Och inse att den är förbannat bra. ”New Times” med Violent Femmes är en sådan och den har gått varm hela kvällen. Minns inte när jag köpte den men jag antar att det är det oerhört fula omslaget som gjort att jag inte lyssnat ordentligt på den innan. Men gosse, vilken guldskiva. Nu har jag lärt mig att man inte ska döma kvinnan efter trosorna. Eller hur man säger.
Igår tittade jag lite på Vi i femman och tro vad ni vill, men jag kunde tre frågor i rad!! Vilken jävla kick för självförtroendet! Funderar starkt på att söka dispens för att kunna få delta i barntävlingar.
Livet går min väg nu. Fortsätter det så här är jag övertygad om att jag snart kommer att få ligga med en tjej också.
Förmodligen innan midsommar.
Nästa år.

Yeeaah!
HIGH FIVE!

söndag, maj 20, 2007

Will the summer make good for all of our sins?

Känner du dig liten, ensam, ful, nervös och rädd så här en söndag? Känns det som om din psykiska stimulans försvann någon gång för en massa år sedan?
Känns det som att du krälar i ett träsk av smuts och skuld?
Som om din kropp och själ aldrig mer kommer att få en ren yta?Skakar dina händer när du sitter där i din gudsförgätna lägenhet med en dyster och ångestfylld monolog som sällskap?

Om du känner så ska du gå med i min samtalsgrupp som framöver kommer att samlas på söndagarna. Denna dag som Gud ironiskt nog glömde.
Än så länge är samtalsgruppen på ett jävligt löst planeringsstadium men kommer i stora drag gå ut på att vi samlas och samtalar. Vi försöker reda ut bläckorna under helgen. Vi ger varandra råd och stöd. Någon kanske skrev sms till något ex med texten ”Jag är verkligen glad för din skull att du kunde gå vidare efter 5 dagar. Jävla FITTA!!!” och har lite ångest. Eller mycket. Då säger vi andra att det är lugnt och inte gör något och ger personen i fråga en gruppkram. Någon annan kanske slog in en ruta hos Moderaterna och är nervös för en polisanmälan. Återigen säger vi att det inte gör något. Vi skiter väl i borgarsvinen. Eller så har någon inte gjort något speciellt men ensamheten och behovet av sällskap en söndag är så starkt att samtal krävs ändå.

Vi behöver ju inte bara samtala. Aktiviteter kanske kan vara något. Filmkvällar? Grillning i någon park? En skön spontanfylla framför fotbollen på tv? Stavgång är ju modernt, ja alltså, allt går ju.

Glöm inte att personer som lever i parrelation eller som kan dricka med måtta och gärna påtalar för andra hur fulla de varit är bannlysta.

Eftersom samtalsgruppen ej startat än ska jag nu gå och lägga mig. Klockan är kvart i nio. Finns ingen anledning att vara vaken längre.

lördag, maj 19, 2007

Fuck shit up

Hon hette Sibylla men kallade sig för Miss Saigon och hennes intressen låg inom musikaler och oralsex. Hon hade sett över 250 musikaler och sugit mer än 56 kilometer kuk. Det var hon jävligt nöjd med.

Öh...Näe...va fan...Det håller inte riktigt tycker ni va? Jag känner ungefär likadant. Ska nog göra något annat istället just nu. Runka? Nej fan, även om det är lördag får det räcka med en trippel. Har druckit lite öl så jag orkar ändå inte fokusera på junioren. Men en till öl kanske? Ja, en öl får det bli. Och lite Einstürzende Neubauten förstås. Kanske skicka desperata meddelanden till någon. Hej då!

torsdag, maj 17, 2007

Holiday in the sun

Kan alla bara fokusera på mig nu? Glöm svälten i Sudan och kriget i Irak för en stund och tänk på mig. Eller va fan, vi skiter väl i döende barn i Afrika och sönderspränga kroppar i Bagdad. Det är ju först när the Ark hamnar på 18:e plats i en tävling som vi orkar reagera och svär att nu får det fan vara nog. Så ok, försök att glömma de viktiga frågorna för en stund, ty nu är det jag som har problem.

Jag sitter här blek, glåmig och med begynnande bukfetma och konstaterar att min semester börjar snart, om sisådär 7 veckor. Så skönt kan det ju tyckas men jag har inte en jävla aning om vad jag ska göra. Fan. Soda den jäveln ska till New York med kärringen så jag känner mig redan innan säsongen ens har börjat som en övergiven sommarkatt.

Jag är trött på att göra saker själv, men det får väl bli så i år igen. Men vad? Lurade lite på en tågluff igen, men eftersom jag snart kommer att dö på grund av ålderdom blir interrailkortet jävligt dyrt i år. Sedan börjar jag ju bli stel och vet inte om jag orkar sitta och dricka mig genom nätter på tåg i Centraleuropa längre. Kuk!

Tallade på idéen om en flygluff ett tag, köra fyra stopp med lågprisbolag på säg tolv dagar. Men va fan, då krävs det ju planering. Och att flyga är klaustrofobiskt och tråkigt. Slida!

Charter kanske? Men är det inte jävligt loseraktigt att dra på charter själv? Jag har ändå en vision där jag knallar omkring på en grekisk strand klädd i vita linnebyxor i solnedgången med en tröja knuten över mina axlar. Kanske går till hotellet och läser något litterärt mästerverk och dricker högst ett glas vin och sedan går och lägger mig med frid i sinnet. För så skulle det ju bli, yeah! Snarare så att man blir full på planet ner och hävdar att det är ens jävla rättighet att få krama flygvärdinnorna och be dom sitta i ens knä. Väl på plats försöker man väl locka med den där 16-åriga flickan från Skinnskatteberg som är på semester med familjen upp på rummet med hjälp av lovord om ett modellkontrakt. Eller så får man stryk av några hormonstinna skitungar som är utomlands för första gången och spelar E-type dygnet runt. Eller så kanske man blir uppvaktad av Stavros på stranden som vill ha hjälp med att olja in sin kropp. Och eftersom man känner sig ensam och övergiven så blir man smickrad när Stavros säger att man är söt och oljar gärna in hans kropp. Sedan bjuder Stavros, eller Staven som man döpt honom till, på ouzo och dagen efter så vaknar man upp med stel käke och värkande rumpa och undrar vad fan det var som hände? Bredvid en ligger Stavens stringkalsonger och man känner sig förvirrad i sin sexualitet och blir lite ledsen. Det blir fel oavsett vad man gör. Muff!

Jag har ju i och sig fått erbjudande om att följa med Varulven och hans nazistiska flickvän till Åbo i Finland och titta på Roky Erickson. Varulvens flickvän är givetvis inte nazist, men från Tyskland och det är ju så tacksamt att dra paralleller. Och visst, det vore ju coolt att dra till Finland, men ändå. Känns det inte lite som ett misslyckande att semestra där? Ungefär som att bli ihop med en tjej som väger 200 kilo. Inga ambitioner kvar liksom. Vet någon om finska tjejer är lättfotade? Om inte, vad kostar en genomsnittlig finsk hora? Vad äter man i Finland? Fungerar mobilen där? Kan man dricka kranvattnet? Vad kostar en Big Mac?

Ack ve, ack ve. Alla dessa problem. Vad ska jag göra? Glöm inte att jag har det värst. Alltid.

tisdag, maj 15, 2007

Edenbeast

Idag har jag funderat på hur det hade varit om vi fortfarande var kvar i paradiset. Hur livet hade sett ut om inte Eva blivit lurad av den där snoken angående den förbjudna frukten. De hade det ju så underbart, Adam och Eva, där de knallade i sina paradisdräkter i Edens Lustgård. Ända tills Eva blev övertalad av ormen att äta av äpplet och dela med sig till Adam. Hon trodde att de två skulle bli lika visa som Gud.
Aldrig hört något så jävla dumt, ingen kan någonsin bli lika vis som Gud. Typiskt lättlurade kärringar. Ormen kunde lika gärna sagt ”Du Eva, följ med till min van i den skumma gränden där borta så ska vi fixa så att du hamnar på omslaget till Vougue”.
Jävla Eva, jag kunde ha varit i paradiset nu, skuttandes omkring lycklig med ett litet björklöv för att skyla junioren. Att Adam och Eva utrustades med förstånd för att klara av den otrygga tillvaron utanför paradiset gör mig lite avundsjuk. Vad hände med mitt förstånd?

Har även funderat en del på ”Tjuren Ferdinand”, han på julafton ni vet. Den där tjuren måste ju helt klart vara bög. Han sitter där under sin jävla korkek och luktar på blommorna och pratar med pipig röst. Slickar män på bröstet istället för att stånga ihjäl dom. Det störde mig lite först, det där att han är bög. Men när jag tänker efter –Åh, vad fint. Vilket vackert pacifistiskt budskap. Om alla prioriterade blomster framför våld skulle vi få sötare värld. Jag kan tänka mig att bli bög på köpet. Får ju ändå aldrig träna på några heterosexuella nakenövningar.
Varma kramar/W

måndag, maj 14, 2007

Strawberry fields forever

Surt satte jag mig vid de fyrsitsiga platserna med bord på tåget mot något bättre. Platserna med bord är ju fan sämst tänkbara, om man inte reser i sällskap om fyra personer, på ett tåg. Sitta och glo in i ansiktet på en pensionär eller på ett barn som man aldrig sett förut och aldrig vill se igen. Inte kunna sträcka ut benen utan att stöta mot någon pervers typs lem. Två män kom och satte sig. Jävla skräll tänkte jag. Att det aldrig i hela helvete kan vara ett vackert fruntimmer på ett tåg. Precis då hörde jag en behaglig stämma klinga i mitt öra ”Ursäkta, är det ledigt här?”. Min röst skar sig när jag svarade och tonårsaktigt sa jag ”Ja”. Snyggt.

Framför mig slog en otroligt fager kvinna sig ned. Med mörkt hår och bruna ögon och stilfull klädsel. Jag tyckte att jag kunde skymta en skön klyfta innanför blusen. Ur sin väska rafsade hon fram senaste numret tidningen Fokus. En kvinna med intellekt tänkte jag och döpte henne i tystnad till Eliza Day. Medan Eliza Day läste om franska presidentvalet och jag försökte verka oberörd av hennes sköna yttre satt de två männen i en livlig diskussion. Diskussionen handlade om vad det engelska ordet strawberry betydde. Den ena mannen menade på att det betydde smultron. Den andra mannen nekade till det men kunde inte komma på rätt svar. Eliza Day tittade upp på de två männen och sedan på mig. Hon himlade med ögonen och log. Jag log tillbaka och skakade lite lätt på huvet. Jag kände att vi hade något gemensamt och det pirrade i magen.

Tio minuter senare satt männen fortfarande och gafflade om vad strawberry betydde och stämningen började bli hätsk. Jag försökte låta sofistikerad när jag sa: ”Ok grabbar, för att undvika bråk så ska jag avslöja vad strawberry betyder. Strawberry betyder hallon”

De två männen såg lättade ut och tackade. Med självsäker blick tittade jag mot Eliza Day för att bekräfta att efter tågresans slut så var det jag som bjöd på ett glas och hon på ”laxtårta”. Men Eliza Day var på väg bort.
Jag hörde henne mumla något om att hon aldrig varit med om så många idioter på så liten yta förut. Jag tänkte fråga hur det blev med glaset och ”laxtårtan” men hann aldrig. En del kvinnor tycks bli så rädda för allmänbildade män. Eliza Day var nog en sådan.

söndag, maj 13, 2007

I´m your man

- Tryck hårdare, stönade hon med något djuriskt i blicken och ett blottat rödflammigt bröst.
- Fan, det går inte, det är för trångt, sa jag.
- Men du måste ta i, tryck på ordentligt.
- Men ärligt, det går fan inte.
- Allt går med vilja, våld och vaselin. Ta i och visa att du är karl nog!
- Jag börjar bli trött, kan vi inte lägga ner?
- Hannes skulle ha fixat det här! Hannes var en riktig man!
- Måste du tjata om ditt jävla ex?

Till slut så fick i alla fall in den där skabbiga soffan genom vardagsrumsdörren och vi kunde titulera oss sambos. Sedan skulle det hängas upp tavlor och krafs men det var betongväggar så borrning var nödvändig. Jag kunde inte borra och det kunde inte kärringen heller. Så det var tur att Hannes fanns.
Hannes kom med en t-shirt som det stod Volvo på. Jag frågade honom om han gillade att runka till Victoria Silvstedt och titta på filmer med Steven Seagal. Det gjorde han.
Det ante mig som horan sa när fittan sprack sa jag och försökte skämta till det men då borrade han som bäst. Kärringen stod med drömsk blick och granskade Hannes muskler som arbetade med borren och det gjorde mig lite sur så jag gick ut i köket för att röka en cigarett. Jag försökte spänna musklerna i ena armen men det gjorde lite ont så det gav jag fan i. Från vardagsrummet hörde jag fnitter.

- Du Hannes, vet du vad polisen i Göteborg gör med folk som heter Hannes?, ropade jag.

Men det visste inte Hannes och jag orkade inte förklara. Sedan gick Hannes och där satt jag och kärringen i soffan och tittade på tavlorna som hon och Hannes hade satt upp tillsammans. Hon tyckte det var jättefint och jag tyckte att det var sådär. Det gick en tid och kärringen insåg väl att jag varken var officer eller gentleman och hon var väl inte Lena Olin bara för att hon hade mörkt hår. Vi köpte en hamster för att ha något gemensamt att engagera oss i. Men den dog efter två dagar och efter tre veckor flyttade vi isär.
Så kan det gå, som Vonnegut skulle sagt.

fredag, maj 11, 2007

Burning spear

Mm…fredag tänker ni. Men glöm för fan inte att det är snart är måndag igen och att livet är kort och snart så dör vi!! Men men…Har inte tid att ödsla på domedagsprofetior för jag ska äntligen få sätta upp min enmanstolkning av Shakespeares ”Romeo und Juliet” för de småväxta som bor under soffan i vardagsrummet. Iklädd endast ett par vita fotsbollsstrumpor uppdragna till knäna och med rekvisita i form av en död näktergal blir det nog succé. Men de är svåra att locka fram de små jävlarna. Jaja, jag tar en till öl och funderar på hur det ska gå. Med lite brödsmulor och korv kanske. Fuck it. Detta var svammel på en mycket låg nivå. Filåt. Jag måste kissa nu.

torsdag, maj 10, 2007

Can´t get you out of my head

Ni vet de där drömmarna som kommer ibland, de som handlar om närhet. Eller sex, om ni vill kalla det så. I alla fall de drömmar som handlar om intimitet med en annan människa. Drömmarna som känns så bra och precis när allt är som mest intensivt vaknar man. Vaknar av att man ligger och torrjuckar mot täcket med saliv över hela kudden. Drömmen känns så verklig att man blir besviken och ledsen för att man ligger själv i sängen. Man känner sig lite ensam och skamsen då.

Efter jag har haft en sådan dröm har jag väldigt svårt att släppa personen jag varit med intim med ur tankarna följande dag. Det är så att jag blir lite kär. Små filmer spelas upp i mitt huvud där allt är så underbart och vackert. Det finns bara lycka. Det blir nästan som om att jag övertygar mig själv att vi är ett par. För några månader sedan drömde jag om Emelie, en väninna från gymnasiet som jag varken sett eller pratat med sedan dess. Men jag lyckades ändå inbilla mig att jag var hennes pojkvän och tillslut satt jag och surade för att hon inte hörde av sig.

Inatt hände det igen, jag hade en sådan där intim dröm.
Och det är väl inte utan att jag rodnar lite när jag nu erkänner att jag tänkt jävligt mycket på Ulf Elfving idag.
I mina drömmar låg jag alltså med Ulf Elfving inatt. Och det var fantastiskt. Han var så öm, så känslosam. Och idag har jag då tänkt väldigt mycket på Ulf och vår framtid ihop. Jag har sett en sommarstuga vid havet där Ulf målar staket i snickarbyxor och jag ropar att kaffet och ambrosiakakan står på bordet. Jag har tänkt väldigt mycket idag, och kanske mest ställer jag mig frågan om....ja va fan...liksom...eh...hrmpf...helvete...såhär skulle det ju inte bli...men är jag liksom bög nu?

onsdag, maj 09, 2007

Down in the park

För att verka intellektuell hade jag Dostojevskijs ”Brott och straff” under armen när jag slog mig ned på bänken i den där parken idag. Men Raskolnikov lyckades inte fånga mitt intresse. Att slå ihjäl en gammal kärring för några ynka kopek är inte min grej. En ekorre skuttade förbi bänken där jag satt och jag försökte inleda en konversation. Men eftersom jag inte hade något ätbart att erbjuda så skuttade den vidare.

Jag börjar bli van det där, att levande ting bara passerar, för att jag aldrig har något att erbjuda som människa.

Började lite lojt titta mig omkring i parken och hittade med blicken ett par på en filt ett tjugotal meter bort. De såg kära och lätt erotiska ut. Intressant! Började hoppas på att de skulle fumla av varandra kläderna, hennes kläder i alla fall.
Tog upp Dostojevskij igen för att inte framstå som pervers, men höll hela tiden ett mycket skarpt och vakande öga mot filten. Det gick en halvtimme. Sedan två. Efter tre timmar låg de fortfarande bara och gullade. Det började blåsa och mitt tålamod hade tagit slut så jag skrek
”Ta för fan och pulla upp henne i brygga så det blir lite action”

Killen reste sig upp och började gå mot mig. En riktig jävla skogshuggare med tatueringar på halsen. Fan, det hade jag inte räknat med.
”Stick härifrån ditt lilla äckel innan jag bryter av dig på mitten och skiter dig i bröstkorgen” ropade han.
Då blev jag rädd och det knöt sig i magen. Jag kastade Dostojevskij mot snubben och sprang sedan. När jag märkte att han inte sprang efter så skrek jag på tryggt avstånd ”Käften på dig bögjävel”.

Såhär i efterhand kan det väl tyckas att det var jag som gjorde fel. Och att kalla någon för bögjävel är ju väldigt fantasilöst och omoget. Men va fan, jag blir så trött på all denna egoism som genomsyrar samhället.
Kan vi inte bara värna om varandra?
Kan inte alla bara släppa till?
Det behöver inte ta så lång tid.
Jaja, nu ska jag hetsäta popcorn och dricka läsk.

tisdag, maj 08, 2007

Let´s talk about sex

Helst vill jag bara ligga med Stuart Staples från Tindersticks. Men det går ju inte. Därför får ni FAQ i snusk.

Fråga:
Hej! jag är en kille på 17 år som aldrig kännt på ett kvinnligt underliv. Det verkar som om jag är sist i hela världen. Hur känns ett sådant?
"Anonym 17 åring i Sundbyberg"

Svar: Kära "Anonym 17 åring i Sundbyberg"
Spänn av, du är inte sist i hela världen, tror du att Peter Jöback har kännt på ett kvinnligt underliv? Ok, det har han förmodligen i sin förvirrade ungdom. Men tro mig, din tid kommer. Man kan inte generalisera över hur ett kvinnligt underliv känns. Alla har sin egna identitet, precis som tallkottar har. Men för att få en hint kan du göra följande: Slappna av i din vänstra arm. För upp din högra hand i vänster armhåla, gör det försiktigt ty underliv är känsliga. Där har du en slida. Kanske du börjar svettas lite i armhålan, så känns det när underlivet "savar". Raka din armhåla om du vill prova lite moderna grejer. Lycka till med ditt "experimenterande"!Kram.

Fråga:
Jag är en tjej som varit tillsammans med min kille i snart 4 år. I början var allt jättebra och vi hade fantastisk sex. Ja, allt var underbart. Men de senaste månaderna har han varit helt ointresserad av sex och mys. Han vill inte klia mig på ryggen längre och när jag försöker nojsa lite så drar han sig undan och muttrar om att han redan jammat idag. Jag blir hemskt sårad av hans beteende och gråter mycket. Ska jag lämna honom? Är han värd mig? "Lotta"

Svar: Kära "Lotta"
Försök att vända på dina frågor. Ska han lämna dig? Är du värd honom? Ja, han kommer förmodligen att lämna dig. Och -Nej, du är förmodligen inte värd honom. Försök att tänka tillbaka på hur det var när ni precis träffades. Var du inte noga med ditt utseende då? Du kanske tränade? Du kanske luktade gott?. Det gjorde du nog, men det berodde förmodligen bara på att du levt singelliv innan och legat runt med halva stan för att få bekräftelse. Du hade ett fräscht yttre men ett ruttet inre. Nu är allt ruttet. Du har antagligen gått upp i vikt och påsarna under ögonen hänger längre ned än dina bröst. Nu är allt förstört. Att din kille hellre jammar själv ska du repspektera. Förstör aldrig en vacker solosång med en falsk duett. Låt din kille gå vidare, han förtjänar någon annan, något annat. Lycka till!Kram

Fråga: Vad är mens?(okänd)

Svar:
Kära (okänd)Knivig fråga. Ingen vet riktigt. Det har ju helt klart något med blod att göra...men där går meningarna isär. Vissa menar att det har med månens dragningskraft att göra. Kvinnan vill då offra sitt heliga blod till Gud för att få ett lyckligt liv. Andra menar att det är en myt framtvingad av kvinnan för under sina tonår slippa gympan(men ändå få höga betyg genom en stabil hylla) och senare slippa sex. Det där med att slippa sex är skumt för under en period av deras "mens" vill de ligga hemskt mycket. Men då har i 9 fall av 10 Fight Club med Brad Pitt gått på tv. Ärligt talat så vet jag inte. Lycka till!Kram

måndag, maj 07, 2007

Save me

Sitter i mitt torn och blickar ut över takknockar, trädkronor och vatten. Ser även något som torde vara en alkoholiserad man i parken. Jag gör väl mest ingenting som vanligt förutom att vänta på en att riddare ska komma och rädda mig från denna tristess. Rädda mig från det pittoreska mörkret. Den stolta riddaren på sin ståtliga vita springare måste komma snart. Fast den vita springaren får gärna vara svart istället, känns mindre bögigt då. Riddaren skulle se mig genom fönstret sitta med sorgsen blick och börja klättra uppför fasaden för att rädda mig. Men för min del så får han gärna ta hissen, behöver inte spela macho bara för sakens skull. Sak samma hur han tar sig upp egentligen. Bara han räddar mig. Han skulle lyfta upp mig i sin famn och jag skulle fråga om han tyckte att jag var tjock. Nej, skulle svara lugnt och kyssa min panna. Sedan skulle vi i skymningen rida mot horisonten och allt skulle bli bra. Åhh.

Men den fan kommer väl inte antar jag. Men det skulle behövas en riktig karl i hushållet känner jag. Någon som skulle kunna ta död på spindlarna som vaknat till liv. Jag räds spindlar. Inte räds i den mening att jag tror att de kan ta död på mig, men det är ena obehagliga jävlar det där. Lömska och oberäkneliga. Ungefär som kvinnor. De låter sig betäckas för att sedan äta upp en. Uhuh.

Spindlarna som jag skådat finns i sovrummet och i badrummet. Jag kan alltså inte sova eller skita eller tvätta mig. De har tagit över mitt liv. Hade jag varit full hade jag lätt kunnat gå in och ge de jävlarna en riktig omgång. Men nu är jag nykter och oskuldsfull som en kattunge så det är uteslutet. När jag var barn, sisådär 23 år, berättade någon för mig att spindlar gärna och ofta kryper in i stjärten och bygger bo där. Spindelbarnen vandrar sedan genom tarmsystemet för att tillslut komma ut genom öronen. Låter en smula osannolikt , men det sa jag om Carolina Klüft som fotomodell också.

Fan, att man i Sverige år 2007 inte ska kunna skita utan att vara rädd gör mig irriterad. Det måste vara borgarnas fel.

söndag, maj 06, 2007

Hope there´s someone

En mejlkonversation angående en konsert i Dalarna, ointressant för de flesta, men å andra sidan skrivs det inte så mycket intressant här annars heller.

From: Wayne
To: Kolja, Soda
"Kära Soda, Kolja och Daimis!(a va fan fan jag har inte Daimis imajl men jag förutsätter att Soda för infon vidare)

Först vill jag be om ursäkt för att jag inte har andra vänner att dra med upp till Dalarna. Det var inte min tanke i ungdomen. Ni gör alla en oerhörd uppoffring och det glädjer mig.
Det ligger väl lite på mitt ansvar nu att styra upp skiten.

Som jag ser det har vi två huvudfrågor att ta itu med:
1. Hur många nätter ska vi vara borta?
2. Hur ska vi bo?

Rent spontant,som en mycket ensam och understimulerad gosse, känner jag att två nätter kanske kan vara på sin plats.
Hur känner ni? Ni framgångsrika och vackra.

Sedan det där med boende. Alltså vafan, börjar vi inte bli gamla och stela? Är tält så jävla kul? Ska vi tälta i det fria, alltså inte på en organiserad camping, så ställer jag mig frågorna -Hur sköter vi vår intimhygien? -Hur lagar vi vår mat? Hur bränner vi vår sprit?

Och ska vi tälta på en organiserad camping så kostar väl det en slant.

Lägger vi då till en extra liten slant kan vi få en stugjävel för 890kr.
Länk
Om inte jag är helt dum i huvet så betalar man 890kr för en weekend PER stuga eller? Ni akademiker och författare kan väl tänka till. Försökte ringa de där kluckande dalmasarna förut och ställa dom mot väggen, men deras arbetsdag var slut. Kan göra ett nytt försök imorgon om ni vill.

Vad vill ni?
Vad känner ni?
Vill ni fortfarande åka, eller vill ni bara skapa?

Svara inom 24 timmar annars stryks din plats i bilen till förmån för någon ann..Eller va fan jag är väl inte i rätt position att hota er.

Kram/Igeln"


From: Kolja
To: Wayne
"det är bra att du tar ansvar och styr upp vår weekend. dock arbetar jag den första juni. gör inte du också det? jag kan försöka byta bort den dagen. ska jag göra det, det kan jag, jag menar- man vill ju paddla kanot. eller kanske inte, men det är väl sånt man gör därborta. och ja, stuga, stuga! jag hatar tält. det är inte på några sätt okej om man inte heter slöbb, har rött hår och är vinpackad. Många vänliga hälsningar, Kolja"

From: Wayne
To: Kolja
"Dear Kolja!Jo jag jobbar också den 1a. Men kan som du förmodligen byta bort den. Om jag är ute i god tid. Har en vision framför mig om en stuga och en grill och vin och brass och musik. Kanot har jag inte tänkt på, men varför inte. Verkar ju finnas berg runtomkring så en fjälltur kanske kan vara något. Eller bara jävlas lite lojt med lokalbefolkningen i Rättvik."

From: Soda
To: Wayne
"Yeah! Fuckin yeah! Regeringen Daijmis har gett klartecken, så då är det grönt! Slapptasken ringer och bokar, jag (Soda) kör bilen."

From: Wayne
To: Kolja, Soda
"Hola!

Ringde till dalarna idag och talade med en kvinna som verkade en aning trind. Dock trevlig. Misstänker att hon kan ha tallat på sig själv under vårt samtal. Dock inget jag kan bekräfta.

Vi kom i alla fall fram till att den på den första dagen i den sjätte månaden är vi fyra idioter från göteborg/karlstad välkomna att inta en stugjävel med 4 bäddar till priset av 840kr. Rävkärringen försökte pracka på oss lakan och handdukar men jag tackade nej. Hon ville även leja en städfirma att rensa upp efter oss. Det tackade jag också nej till.
Med mina starka mattekunskaper vill jag kunna påstå att vi per man/kvinna/bög/hora får betala 210sek för övernattandet. Rätta mig gärna om jag har fel.
Stugan har ett sovrum med två enkelsängar och ett, som kärringen uttryckte det, "allrum" med en bäddsoffa för två. Men det där är ju bara pikanta detaljer.

Jag kommer under veckoslutet att ringa runt till era föräldrar för att vi gemsamt ska kunna enas om ett "tak" för fickpengar. Det blir ju lätt trist stämning om "Fadde" har med sig rikskuponger till ett värde av 1000kr medans "Bionda" endast är medskickad en tia till kaffe och en femma till ett offentligt toalettbesök. Men det där är inget som ni behöver fundera på, det tar jag med de äldre.

Kanske ett disco kan vara något för att finansiera en del av resan? Sälja äppelknyten?
Spåna! Känn efter!
Alla idéer är välkomna.

Jaja, nu hoppas vi väl bara på att ingen blir magsjuk, måste dansa, dra rör på kusten eller går in en psykos efter ha "ruskat tupp" för mycket.

Återkommer med fullständigt schema längre fram.

Varma kramar och svettiga händer/

Igeln, leg. projektledare
"

From: Soda
To: Wayne
"Fy fan Wayne, det känns bra att du är projektledare för den här samhallsliknande utflykten. Känns också kul att du tagit initiativ till ett alternativt sätt att finansiera kalaset (nu behöver vi inte enbart förlita oss på hor). Klokt av dig att "spänne ögonen" i kärringjäveln och neka till erbjudandet om sängkläder och att det eventuellt skulle ha kommit in ett gäng moldavier tidigt på morgonen den 3:e för att städa... Du kan ju tänka dig vilket uppvaknande, vilket trauma det skulle ha inneburit.

Jag har dock ett antal krav för att jag ska med.


1. Hon från göteborg ska endast tilltalas med täcknamnet "Bionda" från det att vi lämnar Karlstad till dess att vi kommer tillbaka till Karlstad.


2. Vi ska på något sätt reda ut hur stor sanningshalten var i påståendet om att kärringen som bokade stugan åt oss tallade på sig själv eller inte under samtalet. Förslagsvis hör projektledaren om detta med receptionen i samband med incheckningen.


3. Att alla utflyktsdeltagare samlas för en återträff/debriefing senare under sommaren på lämplig plats, förslagsvis på den jättetrevliga hamnfestivalen i Karlstad. Förtäring och underhållning ( Di sma undar jårdi, och liknande) finns att tillgå på platsen
Med förhoppningar om en trevlig resa och ett gott samarbete!
Mvh
"Moped""


From: Wayne
To: Daima, Kolja, Soda
"Kära Vänner! Det är fortfarande väldigt länge kvar till avresedatum men nu har undertecknad tråkigt så lite info skickas ut ändå. Idag betalades stugjäveln, med Daima som vittne via telefonlänk, så nu är det klart. Förhandlingar har även förts med de äldre angående transportfordon. Ett timslångt samtal slutade med vinst för oss. Vi tar den röda. Att det blir den röda kanske inte säger er så mycket, men den är bättre än den lilafärgade. Eller vad fan det är för färg. Anyway, min mor önskade att det ej skulle rökas i den röda bilen. Jag sa att jag dock inte kunde garantera något sådant eftersom resenärerna faktiskt är myndiga och gör precis va fan de vill. Soda och Wayne ansvarar dock för musiken i bilen. Ingen Mika, mycket Bon Jåvi utlovas.

Under det lätt informella mötet i lördagskväll med 75% av resenärerna närvarande beslutades att personen med mest ryskklingande namn städar stugan och står för all disk. Enkel mattematik med hjälp av uteslutningsmetoden säger självklart att Daima är från Afrika, Soda är från Finland och att Wayne är från Sverige. Kvar då finns Kolja med ursprung från forna Sovjetunionen. Grattis Kolja! Kul!

Preliminärt program(Obs!, cirkatider!):

Fredag 1/6
09.00 Avresa från Karlstad
09.10 Upphämtning av Kolja
09.25 Kiss och rökpaus
12.30-12.50 Fikapaus
14.15 Ankomst Stugbyn
14.30-17.30 Fria aktiviteter
18.00-19.45 Middag*(menyförslag någon?)
20.00-21.00 Fria aktiviteter
21.00 –21.30 Dansupvisnig av Daima (gärna street)
21.00-23.00 Allmänt drickande, fria aktiviteter
23.15-00.00 Kolja läser en dikt.
00.00-01.00 Mingel
01.00 Läggdags

lördag 2/6
09.00 Frukost på verandan

10.00-11.30 Gemensam lösning av Melodikrysset
12.00-15.30 Sightseeing på bygden
15.30-17.00 Fria aktiviteter
17.00 Middag
19.00-22.30 Konsert med bög i stenbrott
23.00 Seriöst drickande
23.30 Soda föreläser om sina erfarenheter och sitt brinnande engagemang för HBT-frågor
00-00.15 Wayne tolkar 20-talets Berlin
00.15-01.00 Dans
01.0 Läggdags

Söndag 3/6
09.00 Frukost
09.15-11.45 Kolja städar
14.30 Hemfärd

Ja, det var väl allt. Hör gärna av er om ni undrar över något.Kram/Igeln leg. Projektledare

*Middag i en timme och 45 minuter tänker ni! Vi ska dricka också.
"

From: Kolja
To: Daima, Soda, Wayne
"Kära medpassagerare.

Jag har några funderingar angående schemat och vissa oklara arbetsfördelningar. Här är frågorna:

1. Måste min dikt vara tre kvart lång?
2. Måste min dikt vara baserad på mitt hemspråk?
3. Är inte Kolja egentligen en fisk ( Okej, det har inte med schemat att göra, men jag undrar!)
4. Vilka sällskapsregler råder under fredagens mingel? Kommer vi mingla med främlingar?
5. Vad jag vet så har Fredrik liten blåsa. Ska han kissa i den röda bilen? I så fall- får jag röka då? ( Ni vet, har det blivit smutsigt kan man alltid lorta ner lite till, allt eller inget principen!)
6. Ska jag ha med mig en sovdräkt?
7. Vad är oseriöst drickande?
8. Varför ska jag städa stugjävulen pågrund av mitt ursprung???
9. Ska jag ha med mig min mygghjälm?
10. Vad är den exakta skillnaden på den här Wayne som dyker upp därborta och Fredrik som vi åker med?
11. Kaffe, jag måste ha kaffe. Hur stor är bygden, finns det kaffe?

och sist men inte minst:

12. Kommer det verkligen en bög dit eller är det bara ett plumpt skämt?

Hejdå så länge.
Bästa hälsningar, eder Kolja."


From: Wayne
To: Daima, Kolja, Soda
"1.Måste min dikt vara tre kvart lång? > Ja.2. Måste min dikt vara baserad på mitt hemspråk? >Ja. .3. Är inte Kolja egentligen en fisk ( Okej, det har inte med schemat att göra, men jag undrar!) >Jo, jättepoppis att ha som fisken i Fish n Chips i Skottland. Vad potatisen heter vet jag ej.4. Vilka sällskapsregler råder under fredagens mingel? Kommer vi mingla med främlingar? >Sunt förnuft och ett glatt humör. Alla kontakter med främlingar sker under eget ansvar men ses som osolidariskt mot gruppen.5. Vad jag vet så har Fredrik liten blåsa. Ska han kissa i den röda bilen? I så fall- får jag röka då? ( Ni vet, har det blivit smutsigt kan man alltid lorta ner lite till, allt eller inget principen!) >Antyds det något speciellt med ”liten blåsa”? Men visst, kissandet sker i en dunk. Spills något så får du röka.6. Ska jag ha med mig en sovdräkt? >Sovdräkt? Om du menar lakan? –Ja. Om du ej vill gnida din hud mot en solkig madrass. Om du menar något klädesplagg att sova i, typ en särk med kattungar på, så är det upp till var och en. 7. Vad är oseriöst drickande? >Oseriöst drickande sker utan passion och lidelse inför glaset. Även känt som ”att dricka Åbergianskt” d v s att sänka ett halvt glas vin på drygt två timmar. 8. Varför ska jag städa stugjävulen pågrund av mitt ursprung??? >För att det är det som ni är bra på. Och att plocka bär. 9. Ska jag ha med mig min mygghjälm? >Jättebra idé. Ta även med ett spett att hota eventuella björnar med. ”Mota Olle i grind” så att säga.10. Vad är den exakta skillnaden på den här Wayne som dyker upp därborta och Fredrik som vi åker med? >Ingen egentligen. Men är personen i fråga charmig så är det Fredrik. Är personen burdus och närgången på ett obehagligt sätt så är det Wayne. 11. Kaffe, jag måste ha kaffe. Hur stor är bygden, finns det kaffe? >Vi kokar väl kaffe i stugan eller köper på lokal. Men hur kan du fokusera på kaffe när ”the main question” är om det finns ett Systembolag på orten? I värsta fall får du väl släpa med dig en personlig barista. Jävla storstadsfasoner. och sist men inte minst: 12. Kommer det verkligen en bög dit eller är det bara ett plumpt skämt? >Förstår inte frågan, utveckla. Hejdå så länge.Bästa hälsningar, eder Kolja."

From: Soda
To: Wayne
"Ja du. Vi kan väl iallafall fastslå att du, trots din heltidssysselsättning på Samhall har lite för mycket fritid. Jag menar, hur kan man annars författa ett e-brev av den här arten som jag nyss mottagit?"

From: Kolja
To: Wayne
"Vill du ligga med mig?"


Det sista hittade jag på nu. Ren lögn alltså.

fredag, maj 04, 2007

He goes ouugh!, and it´s better than poetry

Åh, känner mig väldigt kreativ i samband med sommarens intåg. Idag har jag gått omkring i en härlig skjorta och bara skapat.Jag har älskat alla levande varelser på vår vackra jord. Alla de vackra blommorna. Har även skrivit poesi som kommer direkt från hjärtat.

Under Foten
det bor en otäck vandal
i min sandal
den djäveln har inga ben
det är en sten



Mötet
Vad gjorde jag för fel?
Tyckte du inte om mitt utseende?
Jag försökte bara skoja när jag
viskande undrade om ditt underliv
doftade lika gott som din parfym
Vad hände egentligen den där kvällen?
På den där baren?
I den där staden?
Vad gjorde jag för fel?
Du är skyldig mig pengar

torsdag, maj 03, 2007

Return of the fly

Hon fnittrar och frågar om jag verkligen köper poesin som upplägg. Jag svarar att jag inte gör det.
Bra säger hon och tillägger att det bara är för kärringar. Sedan klär hon av sig och särar. Det känns ovant att se för det var så längesedan.
Hon skriker om att jag måste välja hjärtat eller fittan. Jag frågar vad som skiljer de båda åt och hon svarar att hjärtat betyder livet och att fittan betyder döden. Jag säger att jag inte förstår ändå och hon påpekar att hjärtat leder till paradiset och att fittan leder till helvetet.
Jaha, säger jag då med flackande blick. Flackande blick mellan bröstparti och ljumskar. Ljumskarna blänker. Bakom blygden finns döden och det är döden du kommer att välja väser hon.
Att jag kommer att färdas snabbare än ljuset genom slidmynningen och sedan somna in. Allt känns obehagligt så jag lägger mig i fosterställning och gråter en skvätt.
Hon får då något gemytligt, tröstande och omtänksamt i blicken och viskar att allt bara var ett spel. Att hon ljög. Att egentligen både hjärtat och fittan leder till döden.
Jag vet inte om det glädjer mig. Men nu är hon tillbaka.
Kerstin.

onsdag, maj 02, 2007

Weekend on Mars

Igår kom jag hem från Göteborg med en värkande kropp. Med ett tryck mot lungor och bröst som gjorde det svårt att andas. Stela leder och ett stort blåmärke på ryggen. Antagligen har någon slagit mig, eller kastat en medicinboll på min rygg. Mest troligt är att jag ”snavat lite”. När jag trodde att saker inte kunde bli värre gluttade jag som vanligt lite mot fönstret i huset mittemot för att kolla om tjejen där trippade omkring naken. Tänkte att det kunde få mig att må lite bättre. Få mig hel igen. Då kom chocken. Lägenhetsjäveln var tom! Hon har flyttat den fan! Utan att säga hej då. Visserligen har vi aldrig pratat med varandra och jag vet inte vem hon är. Men det känns ändå som ett oerhört svek. Att jag inte ens fick en chans att presentera och göra bort mig. Livet är så jävla orättvist ibland. Fy fan.

Göteborg ja…Ja jävlar. Det är väl lika bra att inse nu att man kan lägga av med uttryck som ”gå ut och ta några öl bara”. Det håller bevisligen inte. Efter två timmar på plats satt jag och drack öl direkt ur en kanna på krogen. Snyggt. Moget. Kvällen efter sitter man i park och tjyvar vin och häller upp i ölflaska. Snart 26 år. Jaja, fuck it. Knulla fick jag självklart inte. Inte ens i närheten. Våld blev det heller inget även om en jävla typ till pundare kom och frågade om vi ville ha en spark i ansiktet. Efter kort betänketid tackade vi nej.

Förutom frånvaron från muff, vilket gjort junioren ännu mer deprimerad och hängig, så var det en jävla fin helg. Att umgås med Soda är ju alltid en höjdare. Vi slökollade på tv och jag fällde någon seg jävla kommentar som ”Borde inte Renegade vara ett föredöme och använda hjälm när han kör motorcykel”. Till svar fick jag då, på dryg jävla göteborgska ”Äh, skiter la han i, han e ju Renegade”. Svårt att återberätta, men rolig är han, den fan.
Göteborgska är även utsett till Sveriges äckligaste dialekt. Många verkar inte ha förstått det. Men så är det. Soda och jag vet. Vi vet allt.

Nu ska jag knata iväg och lämna in deklarationsblanketten. Jag är vuxen nu.
Jag vill inte vara vuxen.
Det borgarnas fel.
Allt är borgarnas fel.