söndag, maj 20, 2007

Will the summer make good for all of our sins?

Känner du dig liten, ensam, ful, nervös och rädd så här en söndag? Känns det som om din psykiska stimulans försvann någon gång för en massa år sedan?
Känns det som att du krälar i ett träsk av smuts och skuld?
Som om din kropp och själ aldrig mer kommer att få en ren yta?Skakar dina händer när du sitter där i din gudsförgätna lägenhet med en dyster och ångestfylld monolog som sällskap?

Om du känner så ska du gå med i min samtalsgrupp som framöver kommer att samlas på söndagarna. Denna dag som Gud ironiskt nog glömde.
Än så länge är samtalsgruppen på ett jävligt löst planeringsstadium men kommer i stora drag gå ut på att vi samlas och samtalar. Vi försöker reda ut bläckorna under helgen. Vi ger varandra råd och stöd. Någon kanske skrev sms till något ex med texten ”Jag är verkligen glad för din skull att du kunde gå vidare efter 5 dagar. Jävla FITTA!!!” och har lite ångest. Eller mycket. Då säger vi andra att det är lugnt och inte gör något och ger personen i fråga en gruppkram. Någon annan kanske slog in en ruta hos Moderaterna och är nervös för en polisanmälan. Återigen säger vi att det inte gör något. Vi skiter väl i borgarsvinen. Eller så har någon inte gjort något speciellt men ensamheten och behovet av sällskap en söndag är så starkt att samtal krävs ändå.

Vi behöver ju inte bara samtala. Aktiviteter kanske kan vara något. Filmkvällar? Grillning i någon park? En skön spontanfylla framför fotbollen på tv? Stavgång är ju modernt, ja alltså, allt går ju.

Glöm inte att personer som lever i parrelation eller som kan dricka med måtta och gärna påtalar för andra hur fulla de varit är bannlysta.

Eftersom samtalsgruppen ej startat än ska jag nu gå och lägga mig. Klockan är kvart i nio. Finns ingen anledning att vara vaken längre.

2 kommentarer:

Anonym sa...

I´m in!

stickling sa...

Bra initiativ. Mycket uppskattat. Jag föreslår ett knytkalas på första mötet. Jag kan erbjuda en fantastisk chokladdessert att reta smaklökarna med.