tisdag, september 08, 2009

Fuck shit up

NEJ MEN NU JÄVLAR FÅR DET VÄL FÖR FAN VARA NOG!!!

Det finns väl ingen vettig jävel som orkar gå runt och hålla reda på vilken stad som är vilken av Lin- och Lidköping! Va? Finns det det? Vilken stad har ett hockeylag? Vilken stad besökte jag i våras och blev lite rund under fötterna? Från vilken stad kom hon den där på Roskilde 99? Vilken av städerna har ett universitet? Vart pratar de med en anskrämlig dialekt? VAAA? Det är fan inte sånt man bara går runt och vet! Det enda man gör är att blanda ihop skiten. Och inte fan kan man ta damfotboll på allvar heller så därför vet man inte vart den där Kosovare Asslani spelar. Helvete!


Jag skulle uppskatta att det är ungefär 3 mil mellan städerna utan att egentligen ha en enda jävla aning. Ett alternativ kan vara jämna båda ställena med marken. Eller bygg ihop de två med ett stort jävla köpcentra eller nåt, släng in Byggmax och Vero Moda och sen får de väl för fan själva bestämma vad stadjäveln ska heta.

Har jag nämnt att jag är trött och hungrig och irriterad som en jävla fitta? Inte? Jo, det är jag faktiskt.

Och i det här jävla inlägget har jag lyckats producera fler ord än vad jag gjort under hela jävla dagen.

Nu ska jag läsa omdömena på Tradera om mig och få lite jävla uppskattning. ”Rekommenderas starkt”, ”Effektiv mailkontakt, snabb betalning” och ”Jätte bra köpare”. Ska fan skriva ut skiten och rama in så att man äntligen kan få ett jävla diplom. Och jo, jag vet att jätte bra ska skrivas ihop. Och att jätte är ett jävla skitord.

Hej jävla då för fan.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Oh my, vad händer? Så här är det: I Lidköping finns det ett fint slott som heter Läckö. Det ligger vid Vänern. I Linköping betonar man ööö noga och där fick jag magsjuka en gång. Så. Lidköping - Slott, Linköping - Magsjuka. Ska du göra nått särskilt hos Hotty?
//Peachy

Anonym sa...

Och tilläggas bör att i både Lin- och Lidköping prats det på ett direkt anskrämligt sätt. // rikard

MonasUniversum sa...

Såja, nu lugnar vid ned oss lite grand.

Se så, det är inte hela världen.

Och vem fan bryr sig. Egentligen.

Wayne sa...

Peachy: Det verkar krånligt. Jag ska kräva henne på pengar.

Rikard: Vilket gör det ännu krångligare.

Monajävel: Efter en jävla kukdag bryr man sig om saker som inte spelar någon som helst jävla roll.

Bogey sa...

I Lidköping spelar man bandy, du vet spelet med runda klubbor och röd boll. I Linköping spelar man hockey, raka klubbor och svart puck.

I båda städerna talar man en anskrämlig dialekt, men olika.

När du lärt dig skillnaden mellan Lidköping och Linköping, kan du börja träna på skillnaden mellan Kristansand och Kristiansund i Norge

MonasUniversum sa...

Honey.
För en gång skull är jag benägen att hålla med dig.
Faktiskt.