måndag, september 28, 2009

And the ass saw the angel

Nämen se på fan vad jultomten kommit med. Jag trodde att gubbjäveln satt i någon thailändsk turistort och klappade barnstjärtar och drack fulsprit och snortade ladd såhär års. Tänk så fel man kan ha.


Men visst, det är inte jultomten som styrt upp det hela, inte storken heller för den delen. Det är jag själv som gjort det. Alldeles jävla själv, precis som vanligt. Förmodligen kommer inte kärringjäveln till extramamma acceptera att betala för kalaset heller vilket är min plan. Det kan hon fan gott göra tycker jag. Men det är dumt att gå runt och tycka så jävla mycket för det leder ingenstans ändå, så jag får nog pynta själv.

Samtidigt så ska jag inte gnälla över att jag får göra allt själv. I lördags blev jag tagen till öl- och whiskeymässan i Nacka av Soda (rapport om det kommer på en annan sida). För någon vecka sedan ringde Varulven och undrade om jag skulle med på Nick Cave i oktober, biljetter redan ordnade. Absolut, inga problem. Och i torsdags hörde Hotty av sig.
– Hej Wayne!
– Hej Hotty!
– Du, jag orkar inte kallprata, vill du med till Frankfurt i november?
– Ja, det tror jag.
– Bra, jag ringer upp dig.

Fem minuter senare ringde hon och berättade att vi åker till Frankfurt på en fredag och hem på en måndag. Dessutom att det var 60 % kvinnor i sällskapet (jo, jag har ganska nyligen förstått det här med procent, det är därför jag skriver så). Effektivitet är förjävla bra.

Frankfurt ska bli fint, jag har aldrig varit där förutom på flygplatsen i några timmar och då hamnade jag i konflikt med en jävla fransyska som tiggde cigg. Hon var dum i huvudet och vet man inte på ett ungefär vart Sverige ligger och bor i Frankrike så kan man stå i över 20 minuter och pressa ut lökarna utan att för dens skull få en simpel cigarettjävel. Det gäller att välja sina strider.

Det jag vill komma fram till är att jag tycker om när jag slipper göra något själv och kan ligga som en svullen hora på en divan och bara ta emot och att ni – mina övriga vänner – borde känna en del press nu på att tillfredsställa mig. Vad har ni gjort egentligen? Inte mycket. Så det är bara att sätta igång. Ett tips kan vara att det endast är av Soda som jag blivit bjuden helt och hållet. På den fronten kan ni vinna poäng. Och att jag tror att Ljubljana är fantastiskt runt jul och nyår.

Sätt igång och fundera nu, jag tittar på regnet så länge och tänker på hur det skulle kunna vara.

Eat my fuck!

5 kommentarer:

Håkan sa...

"And the ass saw the angel" är väldigt bra! Vart spelar han förresten?
Frankfurts flygplats kan mycket väl vara helvetet på jorden. Trångt, och inte på det sättet att man kan gnida sig mot folk, utan på det otrevliga sättet. Det där man får tyska arslen i ansiktet. Manliga. Dessutom hällde de ut mina whiskeyflaskor. Med ett leende på läpparna. Helvetet som sagt.

Wayne sa...

Han kör på Chinateatern den 20/10 och läser från senaste boken The Death of Bunny Munroe och kör några låtar. Ska bli jävligt kul att se. Tror att det finns biljetter kvar, fanns i helgen iaf.

Flygplatsen är ingen hit nej, i alla fall inte när man rest runt jordklotet och fan inte är med i matchen.

MonasUniversum sa...

Flygplatsen är ditt minsta problem. Se för FAN till att du inte hamnar på hotellet vid tågstationen.

Då är du stenrökt. Såvida du inte VILL vara vaken hela natten.

Har tyvärr inte tid att göra något för dig den här veckan. Jag har fullt upp med att tillfredställa maken med att bygga en snygg monter. Så att vi säljer satan med prylar.

wettexvärlden sa...

Loungen på Frankfurts flygplats var helt ok vad jag minns. Förstår inte vad du klagar på...

Wayne sa...

Mona: Jag vill nog vara vaken lite längre än 22 i alla fall vilket förmodligen sovdags i din ålder.

För övrigt känner jag mig försummad till förmån för den där maken.

Trasan: Jomen jag kanske aldrig besökte den där jämrans loungen. Flygplatsen är ju större än Gotland.