måndag, september 21, 2009

Bird on the wire

Amen fy fan va trött jag blev på allt när hemtentan delades ut idag. Jag orkar väl inte ta itu med gamla jävla gubbteorier och sedan försöka komma med något eget. Att det ska börja ställas en massa krav på vuxendagiset är jag inte alls bekväm med. Vad hände med alla är duktiga och alla får vara med-mentaliteten?

Ska söka in till konstfack istället. Där behöver man bara spela psyksjuk eller måla tunnelbanevagnar för att få en klapp på axeln. Det är mer min grej känner jag. Har jobbat på arbetsprover ikväll som ska skickas in. ”Uggla som sitter i natten under uppsikt av månen” heter verket ni ser nedan. Att det slank in en naturtrogen abborre av bara farten behöver ni inte bry er om. Abborren blev bara förvirrad och trodde att det blåa var vatten och jag hade inte hjärta att förklara att den snart kommer dö där uppe på land. Nu får jag lite dåligt samvete, för om jag sa till fisken direkt så hade den ju bara kunnat hoppa ner i sjön igen och fortsatt med vad nu den gjorde innan. Jaja, det är försent nu.

Ugglan som jag avbildat träffade jag i Heidelberg i somras. Jag tänker ofta på den, hur den mår och vad den gör och så, sånt där som man tänker om sådana man tycker om. Jag tror inte att ugglan tänker på mig speciellt ofta, men det gör inte så mycket. Den missar inget speciellt.  

Hej då. 6 kommentarer:

wettexvärlden sa...

Men shit! Det kan bli något av dig, helt klart. Jag vill ha ett signat ex.

Håkan sa...

Jag kan inte sluta titta på bilden. Vilket djup. Ångesten verkligen lyser rakt igenom. Munch skulle bli direkt stolt. Moderna Museet är informerad...

Call me Klacken sa...

Den är nästan så vacker att en tår letar sig fram...

Yvette på Internette sa...

Mad paintskillz!!

Wayne sa...

Jag förtränger att ironin haglar bland kommentarerna och tar åt mig och blir glad istället.

Anonym sa...

här ska du fan inte få någon ironi. här ska du du fåå sanning. så du satt och ritade när jag slet ur allt ur alla mina lådor för din boooook.


fucker. men ugglan var fin. du borde kanske se min djursamling i blocken jag använt det senaste året. men det ska du inte få vid närmare eftertanke!!!