lördag, februari 13, 2010

Better than you

På grund av det finanskritiska läget har jag fått bege mig ut på landet och till kvinnan som utger sig för att vara min mor. Jag får mat, jag är som en gödgris utan hämningar i vad jag sätter i mig. Så är det när det är finanskris, då måste man få passa på.

Det är väldigt fint väder, men jävligt kallt. Därför går jag inte ut med tanke på att jag har svaga luftrör. Kvinnan som utger sig för att vara min mor menar på att hon aldrig hört talas om att jag skulle vara klen i andningsvägarna. Men jag säger att jag är vuxen och avgör själv om jag har svaga luftrör eller inte. Så det så, lägger jag till med emfas för att visa att jag bestämt mig för att stanna inomhus.

Inomhus har jag tagit del av vissa utmaningar från tv, radio och tidning. Nu ska jag kortfattat recensera mina insatser.

På spåret: Inledde lite trevande och var först uppe i Östersund och snurrade med tanke på ledtråden om ringar, jag tänkte där på att staden vill, eller ville, ha OS. Kom sen ner till Dalarna där med björnarna och letade efter namnet innan semifinskan drog till med Orsa. Andra frågan med Bilbao dunkade jag in på tio poäng, tredje resan till Hannover tog jag på åtta. Kraftwerk låg jag triumferande och skrek i soffan när introt till Neon lights spelades i slutet. Betyg: VG

Melodikrysset: Tomas Ledin skrev jag först och var jävligt nöjd, även om Ledin är en jävla sopa. Efter det gick det lite sämre och ska jag vara ärlig så dominerade väl mest kvinnan som utger sig för att vara min mor. Jag skyller på att hon är född på femtiotalet, och det är inte jag.
Betyg: G

Vuxenkorsordet i lokaltidningen: En bild på en indian fångade mitt intresse. Wounded Knee skrev jag självsäkert och väntade på lite uppmuntrande respons från talgoxen utanför fönstret. Talgoxen flög vidare utan ett ord. Sedan skrev jag Akilles under en ruta med info om någon som blev skadad i hälen. Då fick jag döpa om min indian till Sitting Bull. Betyg: - (jag är inte klar och kommer nog inte bli det heller)

Barnkorsordet i lokaltidningen: Wiiieeee, lättare än att stjäla godis från någon utan armar, ben, talförmåga, syn och hörsel. En skön jävla seger vars sötma smakar gudomligt. Klar under två minuter. Betyg: MVG

Nu ska jag fortsätta bojkotta allt i OS förutom hockeyn. Och så ska jag se om de vuxna hade med sig nåt roligt från affären. Annars blir de också bojkottade fram till nästa måltid.

Hej då.

3 kommentarer:

/D sa...

Nu kommer jag och är tramsig och seriös, men det kan du inte göra något åt, så här får du höra i alla fall; jag är i en situation i mitt liv som är ganska krånglig och stundtals ledsam. Men i stort sett varje gång jag läser din blogg så skrattar jag, eller flinar åtminstone lite sådär snett. Efterblivet kallar vissa det. Oavsett - din humor gör mig glad, och jag är tacksam över att du skriver den här bloggen, för jag behöver få skratta ibland jag också. Trots att jag har en CD-skiva med Ledin någonstans i en garderob. Den spelades in nittonhundraspelaroll, ungefär samtidigt som Jesus föddes. Det har inget med saken att göra, och egentligen kunde jag nöjt mig med att säga;

Tack för att du skriver den här bloggen.

Bland ilandflutna vrak sa...

das kinder kross wort! Jaa! Det är skillnad på amatörtyskan o sånt som betyder nåt! Låtom oss lyssna på nordlicht för att sedan spela svåra, o tycka att PLP är bra fast det är den väärsta skiten egentligen även om man avgudar tramset för att det är thåström..deyt är ungefär min åsikt i nuläget! Det finns en krog vid Elbes kaj..

Wayne sa...

D: Tack för din kommentar, den glädjer mig väldigt mycket. Och jag hoppas att din situation i livet ordnar upp sig. Ta hand om dig och tack igen. Och du får ha hur många skivor med Ledin som du vill.

Vraket: Vi får åka till den där krogen. Men PLP är faktiskt bra på rikigt, i alla fall en skiva.