fredag, februari 27, 2009

Leave my kitten alone

Jag har klistrat upp en EU-affisch i mitt badrum. Det är en karta över medlemsländerna och lite information om dessa, såsom folkmängd, huvudstad och valuta. Den är inte så fin, men ändå. Det är ett led i en satsning jag gör för att belägra en vacker tjej (en ful tjej enligt Soda, men han har fel). Vet i nuläget inte så mycket om henne förutom hennes namn och att hon jobbar med EU-frågor. Därav affischen. Tanken är att den ska imponera på henne när hon går in för att tvätta av sig skam och sekret efter älskogen.

Jag vet att det är ett jävligt osäkert kort. Varför skulle hon egentligen bli imponerad av en kartjävel? Hon ser säkert hundratals sådana om dagen. Nu blir jag väldigt tveksam angående mitt agerande. Jag har tänkt alldeles för långsiktigt gällande affischen. Det stora problemet ligger ju i att komma i kontakt med henne från första början. Hur ska jag få in henne i lägenheten? Jag skulle kunna droga henne. Men det känns fel, sex och samlevnad bör baseras på ömsesidighet och repsekt. Till viss del i alla fall.

Nej fan, det här håller inte. Jag får göra om och göra rätt. Men det blir först på måndag för nu är det helg och då ska man inte arbeta med viktiga projekt. Man måste få vara ledig ibland, det måste man faktiskt.

För övrigt anser jag att toalettbesök och läsning är en mycket osund kombination. Djävulens påfund är vad det är.

Hej jävla då.

8 kommentarer:

Klacken sa...

Kan det ha varit dig, Wayne, jag såg i matkön på Konsum iklädd samhall's outfit?!

Anonym sa...

EU-propaganda. Jag fäller en svidande tår./P

Wayne sa...

Klacken: Var jag sex timmar lång?

P: Såja vännen, såja.

kristofer sa...

Underbart inlägg, som vanligt. Men, frågan är om hon är för EU bara för att hon arbetar med EU-frågor? Hon kanske river ner affischen. "EU duger inte till mycket, men utmärkt till att torka bort sekret och skam med" ska hon tänka.

Wayne sa...

Tack för det. Givetvis har du rätt i att hon inte nödvändigtvis behöver vara för. Men hon bör ju ha ett visst samhällsintresse, och det var det som jag tänkte lura i henne att jag också har. Och det har jag ju visserligen. Nej, som sagt, det här var inte bra. Inte genomtänkt.

Gunilla sa...

Är det Marit Paulson du är ute efter ? ;-)

Klacken sa...

Om du menar lång, så ja "du" var vääldigt lång..

Wayne sa...

Gunilla: Tja va fan.. i brist på annat.

Klacken: Okej, då var det inte jag.