söndag, februari 22, 2009

New times

Idag har jag rannsakat mig själv och kommit fram till att jag har väldigt stor erfarenhet av kändisar. Det är något unikt och borde tas vara på. Därför kommer den här bloggen göras om. Den ska i fortsättningen handla om kändisar utifrån de möten jag haft, ny design med mycket bilder och färger. Bort med gnäll och ältande och könsord. In med glada tillrop och positiva tongångar. Det vore kul om Sofi Fahrman skulle vilja gästblogga ibland. Det kan nog bli populärt. Människor tycker om att läsa om kändisar. De engagerar och berör. Och det är ju bra. Tanken med den här satsningen är att bloggen ska bli störst i landet och att själv bli känd så att jag kan sitta med i paneler och prata om andra kändisar. Då har jag uppnått något fint som jag kan vara stolt över. Och med min insyn i kändislivet så finns alla möjligheter att lyckas med detta. Här följer ett axplock av de kändisar jag florerat med de senaste åren:

Nina Persson: Sångerskan i The Cardigans träffade jag på en festival. Hon sa att hon hette Nina och jag sa att jag hette Wayne. Ett spännande möte som hon antagligen minns lika väl som jag.

Amy Winehouse: Vi stod bredvid varandra inne på en 7-Eleven-butik i södra Norge. Jag blev dock utmotad innan vi hann börja konversera.

Jan ”Blondie” Hammarlöf: Känd från Farmen. Han gick förbi mig på ett tåg från Malmö.

Carola: Såg hennes rygg i en hotellfoajé 2002.
Namnlös skådespelare: Lite korpulent och rödhårig kille som var med i tv-serien Nya tider. Han agerade kock. Vi besökte samma krog en gång 2001.

Elite Stockholm Plaza, Birger Jarlsgatan 29: Inte riktigt en kändis, men jag har bott där och det ligger nära Stureplan. Så det bör uppmärksammas ändå.

Amerikanskt rockband: Jag spenderade en natt med en tjej som kände en tjej som kände rockbandet. Jag vill inte hänga ut bandet. Min kändisjournalistik fungerar inte så.

Så, nu var listan klar. Och den blir väl egentligen inte längre. Jag trodde att den skulle bli lite mer imponerande. Frågan är om det går att bygga upp en framgångsrik blogg med det här grundmaterialet? Nu är det mycket viktigt att Sofi Fahrman vill delta i projektet. Hon behövs som dragplåster. Ska genast skicka en personlig förfrågan postledes. Efter det ska jag gå bort till mataffären. Våpet från lokal-tv kanske smyger runt bland hyllorna och ett inlägg om henne kan fungera som nödlösning.

3 kommentarer:

Be Witched sa...

Men herre Gud Wayne vad ska du men Sofi Farmerbrand med(Vem fan det nu är? Jäkla knäppt namn)när du har MOI din favo Häxa! Jag menar hur många kändisar känner inte jag. Träffade Kicki Danielsson i Spanien för några år sen, ja träffa och träffa, hon snodde min sprit på ett ställe i Nerja. . Sen känner jag ju Kung Karl Gustaf himself, ett enskilt möte när vi slussade tillsammans ut i Mälaren, det var fint, verkligen. Lilli och Sussi är ju aktuella nu igen (Ge mig sinnesro) dom höll på att slita håret av mig för några år sen då moi bara utövade lite voodo konst.. Givetvis har jag mer att bjuda på, men Wayne först måste jag bara få veta, hur blir det med oss????

Evert sa...

Carola har handlat av mig. Dan innan julafton var hon inne och tyckte att pöbeln lika gärna kunde jobba en halvtimma till efter stängning. En kollega frågade efter en autograf och det skrev hon så gärna, sen skrev hon två till och lade på disken som jag arkiverade i intressehinken lite fint efter att hon gått...

Wayne sa...

Be Witched: Med våra erfarenheter borde vi kanske skriva en bästsäljande bok tillsammans.

Evert: Det gjorde du rätt i. Hon verkar otäck den där.