söndag, januari 28, 2007

Time to kill

Söndag igen då. Har varit en jätteskön helg liksom. Det behövde vi verkligen. Förra veckan var lite sådär. Har ju börjat en ny kille på Mattes jobb. Han kommer från ett annat land och är tydligen en sån där bög. Matte mår verkligen jättedåligt av det där. Han har börjat låsa skåpet i omklädningsrummet för man vet ju liksom vad människor från andra länder håller på med när ingen ser. Och sen att han är en sån där homofil…Matte har fått jätteont i ryggen för han kan inte slappna av när en sån är i närheten. Man kan ju liksom aldrig veta om de där bara kan flyga på andra killar och tokjucka liksom. Så jäkla obehagligt liksom. Alltså jag har väl inget emot sådana där bögar liksom, alla får ju va vad dom vill och så liksom. Men jag vill liksom inte veta vad dom håller på med i sängkammaren liksom. Usch.
Näe så det var jätteskönt att det blev helg då liksom. Jonas och Carina kom förbi i fredags. Vi åt en jättegod Waldorfsallad och drack lite vin till. Blev lite lullig, tihi. Kollade på Let´s Dance. Det tycker vi är så himla roligt liksom. Vi hejade på han den där som var Kurt Olsson förr liksom. Alla hejade på honom utom Jonas. För Jonas ville inte heja på någon sa han. Typisk honom liksom, varför kan inte alla heja på samma liksom. Så mycket roligare då.
Igår var jag och Matte ute på en promenad med Mattes systerdotter. Hon tycker det är så roligt med all snö liksom. Tycker vi med, så himla mysigt liksom. Sedan var vi på Åhléns och köpte ett duschdraperi. Så himla kul med lite förändringar. Sen så städade vi lite. Idag har vi bara degat i soffan och så då liksom. Kollat på Prison Break på dvd. Så himla skönt och avslappnande. Prison Break är jättebra. Bästa serien liksom tillsammans med Lost och 24 . Oj, nu ropar Matte att jag måste komma och hjälpa till med att såga av hagelgeväret. Kampen mot invandrare, judar, bögar och kommunistfittor har börjat skriker han.
Jag älskar min pojkvän och tycker det är sexigt med engagemang. Tihi.
*Kramizzar*

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hahahaha.

Och ang. det du skrev; Grattis! Fyra veckor är töntigt begåvat. Jag är imponerad av både dig och mig. Alkohol och cigg. Livets godheter. Och vi ba - nejihelvete heller.

STARKT.

(Jagsaknardemsåattdetbrännerihjärtatpåmig. Men jag SKA INTE SKA INTE SKA INTE).

p.s Vad gör man i ett liv som nykter? Hur går det till liksom?

Kulturkoftan sa...

Jag är hundra procent säker på att jag vill se en bög i en grotta i juni. Du är förövrigt ett geni på att gestalta ångest.