lördag, juni 26, 2010

Blood in, blood out

Jag sprutade mig i ögat igår.

Med såpa.

Det sved och gjorde ont.

I onsdags blev jag attackerad av en fågeljävel. Och igår av såpa. Jag har blivit prövad och utsatt den här veckan eftersom gårdagen även avslutades med att det spilldes blod.

När tänderna skulle skrubbas attackerade borsten mitt tandkött. Det gjorde jävligt ont kan jag meddela och jag fick spotta blod i en kvart innan läggdags. Funderade ett tag på att pilla in ett plåster och lägga under läppen för att förhindra den begynnande anemin. Nu har väl kanske inte anemi något med att man förlorar blod att göra, men det skiter jag i. Jag är en enkel lekman och ingen daktari.

Det var i alla fall mycket fult av tandborsten att attackera mig eftersom jag befann mig i ett hjälplöst tillstånd, och det hjälplösa tillståndståndet var ölens fel. Nu är tandborsten avlivad och en ny har köpts eftersom den gamla uppenbarligen var jävligt labil. Jag orkar ju inte vara otrygg i mitt eget badrum.

Idag har det därför varit lite synd om mig. Jag har till exempel fått snusa på fel sidan av gapet. För att trösta mig själv har jag ätit glass och druckit apelsinläsk i solen. När det är en aning synd om en behöver man inte tänka på isterlagret som byggs upp runt buken.

Ikväll ska jag äta räksmörgåsar. Eftersom jag är skadad. Om jag någon gång i livet blir dömd till döden ska min sista måltid bestå av en stadig räksmörgås till förrätt och stort glas mjölk. Huvudrätten vet jag inte riktigt vad den ska innehålla, men till efterrätt blir det i alla fall korv med bröd.

Här är mina fina smörgåsar. Notera försöket till snygg uppläggning men som på ett mycket amatörmässigt vis gick käpprätt åt helvete. Men va fan, det blir nog gott.


Hej då.

Ps – Vet ni förresten vilken som är juristernas favoritgrönsak/frukt/vafandetnubenämnssom?

Advokado.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hehehe! Advokado! Där fick du till det :P

Bogey sa...

Jag gillar färgen på din mjölk. Det måste vara skummjölk.

Wayne sa...

Cmajalisa: Ja, jag är lite nöjd själv :)

Bogey: Det kallas ölmjölk och har nog inte kommit till din del av landet än.