tisdag, mars 02, 2010

Wrong answer

Armen till höger på bilden sitter fast på Soda. Det är min vän det. Alla tycker att han är så jävla trevlig, det irriterar mig lite. Men nu är han i alla fall importerad från storstan, där han lever vuxenliv och jobbar som lärare (han nekar till att han bär Birkenstock på arbetstid, men det vette fan) och bor i ljus och fancy lägenhet innanför tullarna och äter moderna saker som sallad, och tanken är att han med sin påstådda allmänbildning ska ordna till siffrorna i kvällens quiz.

Efter förra veckans jumboplats förväntar vi oss stordåd av frälsaren som är utrustad med adonisaura och torso som en grekisk havsgud.

Presterar han dåligt ska jag se till att få hans bröllop annullerat, i alla fall min stilfulla insats där jag överlämnade ringarna på ett mycket tjusigt sätt. Misslyckas han med att föra upp oss till vinst ska jag alltså radera mig själv från den där septemberdagen.

För övrigt irriterar jag mig på att människor (idioter) fjantar runt i t-shirt bara för att solen skiner. Långkalsongerna åker inte av förrän i maj, oavsett temperatur och väder – så är det fan. Och alla dessa jävla solglasögon, herregud. Om alla kunde lära sig att kisa som folk skulle vi få ett mindre överspänt samhälle.

Nu ska jag dricka frågesportsöl. Hej då och så.

6 kommentarer:

Roger sa...

Du kunde inte ha mer rätt.

"Man ska svettas in sommaren och frys in hösten:", sa alltid min gamla mor.

Jag tror att det var hennes sätt att säga att kroppen behöver acklimatisera sig på något sätt. Aningen det eller att hon njöt av att plåga mig på ett icke åtalbart sätt under två perioder varje år.

Maja sa...

Fint att du uppmärksammade oss på 998. Men inte på 1000. Känns som att du tiggde om det lite.

Grattis till 1000 inlägg då!

Håkan sa...

1000 inlägg av absolut högsta kvalite! Stora tack och grattis eller vad fan man nu säger.

Nina sa...

Hej Wayne,
Har precis hittat dig och älskar dig redan...
Min familj härdade ut i K-hamn mellan midsommar och jul för hundra år sedan - men så undervisade "kvinnan som påstod sig vara min mor" i Björneborgs skola - bara en sån sak...
Keep on, keep up!

Wayne sa...

Roger: Din mor verkar vara klok.

Maja: Jag tigger nästan aldrig. Men tack.

Håkan: Tack så mycket, det var rart av dig.

Anonym sa...

http://lumerkoz.edu really great sites, thank you, http://www.lovespeaks.org/profiles/blogs/buy-metronidazole pepsico http://msdnbangladesh.net/members/Buy-Atarax/default.aspx usae http://riderx.info/members/Buy-Hydrocodone.aspx synthesizing careerist http://www.sqlprof.com/members/Buy-Lamictal.aspx favorite http://riderx.info/members/Buy-Doxycycline.aspx thomson