torsdag, mars 25, 2010

So fresh, so clean

Jag har städat badrummet och fan så bra det gick. Det beror till stor del på att jag har väldigt goda kunskaper i badrumsstädning, jag har liksom rätt knyck i handlederna för att skrubba handfat och toalettstol. Framgångarna i städningen beror även på min briljanta supermetod som går ut på att använda duschslagen och spruta alla ytor rena från slagg, hår och minutiös desperation. Borde patentera det där egentligen, för jag tror inte att många tänker utanför den berömda lådan när det gäller badrumsstädning.

Det ultimata vore att få stå med en högtryckstvätt från exempelvis Kärcher och bara få jazza loss nåt så in i helvete med vattnet och se det rena resultatet.

Om någon från Kärcher läser det här och vill premiera mig för att företagets namn syns i rekorderliga sammanhang för kanske första gången i firmans historia – så skicka för fan ingen högtryckstvätt.

Jag överdrev lite där om att det skulle vara det ultimata, det skulle kanske vara kul en gång, kanske två, men den där apparaten skulle mest ta en massa plats. Skicka hellre kontanter.

För kontanter behöver jag eftersom tryckningen av den där jämrans uppsatsen kommer kosta minst 600 kronor. Tre exemplar måste jag trycka för att få ett betyg, som ändå inte kommer bli mer än godkänt. Jävla uppsats. Och vad hände med det papperslösa samhället? Det finns väl nån jävla dator i nån kulvert på universitetet där uppsatsen kan lagras i osynlig form och skrivas ut vid behov? Jävla dumheter, och jag känner mig extremt omotiverad att lägga pengar på den där uppsatsen som jag numera behandlar mycket styvmoderligt.

Jaja, nu ska jag gå på krog och dricka för 600 kronor, att kunna prioritera har alltid varit ett starkt karaktärsdrag, och försöka svara på frågor om musik. Det är fan svårare än Melodikrysset. Svarsformuläret kommer väl se ut som vanligt.
1, Siw Malmkvist (var inte hon nazist förresten?)
2, Pass
3, Hasse och Tage eller nåt
4, Pass
5, Skitfråga
6, Skitfråga
Osv.

Hej då.

3 kommentarer:

Roger sa...

Ååå, Musikquiz är bäst i världen. Mer såna.

Bogey sa...

Rör inte vår Siwan. Hon är inte brun.

Soda sa...

Det är du och Nico Sarkozy...