måndag, maj 12, 2008

I wanna be your dog

Sitter på balkongen och dricker morgonkaffe. Har lyckats spilla två gånger på en minut. Hade det inte varit jag själv som skruvat ihop det här rangliga jävla bordet så hade jag skällt på den som gjort det. Men nu är det som det är och jag biter ihop.

Tittar på en kvinna med en hund. Hunden är helvit, så det är förmodligen en schäfer.
Hon är het. Kvinnan alltså. Jag vill också vara i hennes sällskap. Att vara i sällskap i form av pojkvän eller någon annan slags partner känns tyvärr uteslutet. Men som hund kanske. Hon skulle kunna ta hand om mig, ge mig mat, rasta mig i parken, bada mig och allt vad man nu gör med hundar. Skulle vara jävligt schysst att få vara någons hund, inga skyldigheter alls. Bara ligga i en korg och glo, vifta lite lojt på svansen och vänta på mat. Kanske rota igenom mattes smutstvätt och bara bli bestraffad genom att bli kliad på magen. Låter inte tokigt alls.

Frågan är ju bara hur hennes civilstånd ser ut. Jag tolererar inte konkurrens i uppmärksamhet från en man. Tror att det kan uppstå mycket svartsjuka i sådant läge. Det kan funka om hon är lesbisk och har en mycket snygg tjej. En förutsättning där är ju också att sovrumsdörren aldrig stängs när det ska “klappas mussla” så att säga.

Vet inte riktigt hur jag ska närma mig henne. Kanske krypa dit och lukta hennes hund i arslet för att visa att jag går in för uppgiften. Eller ska jag kanske krypa dit och lukta henne i arslet. Eller bara gå dit och säga hej och förklara mitt ärende. Fan. Nu blev allt svårt. Ge mig en jävla deus ex machina nu. Jag häller upp en till kopp kaffe och inväntar en lösning.

3 kommentarer:

Anonym sa...

jag tycker att du ska gå fram och sniffa den där tjejen i arslet! Det tycker jag det. Lycka till.

Anonym sa...

jag gillar din blogg!

stickling sa...

Heja dig! Man måste ju uppskatta din initiativförmåga, ditt jävlar anamma, ditt skam-den-som-ger-sig. Hon är nog så gott som din redan.