fredag, maj 02, 2008

Bloody mother fucking asshole

Fredagskväll. Står och viker tvätt och dricker kranvatten. På bordet ligger deklarationen och stirrar med hånfulla ögon. Jag minns inte helt säkert, men det här var nog inte inräknat när jag som ung och omyndig glorifierade vuxenlivet.


Utsatte mig själv för ett litet experiment tidigare i veckan. Det gick ut på att jag inte skulle svära under en dag. Att använda svordomar är ju egentligen ganska onödigt och visar ju bara på ett bristfälligt ordförråd. Eftersom jag var ensam och därför inte hade någon att prata med så tänkte jag att det inte skulle vara några problem.


Klarade mig utan att svära i 7 minuter och 13 sekunder. För när jag satt i godan ro och avnjöt Sjunde Himlens moralkakor så fick jag en allvarlig släng av tourettes på grund av en reklamfilm från Coop. Det är några jävla idioter genom en värdelös rap ska marknadsföra diverse matvaror ”Smör, potatis, pepparrötter, cider, flingor, cashewnötter” och så vidare. Och jag må leva ett händelsefattigt liv som blir så oerhört fittigt jävla irriterad över en förbannad reklamfilm från helvetet. Men ändå.


När de värsta svettningarna lagt och jag tvättat munnen ren igen och pastor Camden predikat fint för mig så kom nästa reklampaus. Och jag höll på att gå i taket igen. Coop var ännu en gång den utlösande faktorn. En kvinna och en äcklig jävla imbecill tonåring förde en dialog, förmodligen mor och son, om vad som skulle (eller hade) handlats hem till valborg när kusinerna, förmodligen inavlade, skulle komma på besök. Oooh helveeete så upprörd jag blev. Det värsta var att kvinnan såg fullt påsättningsbar ut. Fy fan.


Den lilla research som krävdes för det här inlägget har gjort mig på jävligt dåligt humör just nu. Därför går jag ut i regnet ett tag och avreagerar mig verbalt på en lyktstolpe eller liknande. Trevlig helg.

2 kommentarer:

Anonym sa...

det heter rap, och inte rapp, gubbjävel!

Wayne sa...

jaja, det är så mycket som är modernt nu.