söndag, september 28, 2008

Rudy got soul

Nu ska jag försöka duscha bort smuts och skam. Smutsen kan jag säkert bli av med, värre blir det med skammen. Den biter sig nog fast några dagar. Så brukar det vara. Glädjande ikväll är dock att det är P3 Soul att lyssna på. Efter duschen kryper jag till sängs och lyssnar på Mats Nileskärs underbara röst. Den ger trygghet i en otrygg värld. När jag hör hans stämma där jag ligger under det solkiga täcket försvinner min rädsla inför livet. Mats är ljuset i tillvaron på dessa annars så mörka söndagar.
Och nej, jag vill inte bestiga Mats.
Nu tar jag rotborsten och kliver in i duschen och skrubbar frenetiskt bort allt det onda.

5 kommentarer:

Yvette sa...

http://www.aktivkemi.se/industriellrengoring_70.php.htm

hittade inget specifikt för skam men du kan ju prova ändå.

stefanmedo sa...

haha, han är en world famous legend av en anledning. men mest för den behagliga stämman.

MISSADE FÖRRESTEN BUSSEN NÄR JAG SKULLE TILL IMMORTAL, och den går bara en gång i timmen så det var kört. fuckit.

Wayne sa...

Yvette: Det är ju helt klart värt ett försök.

Stefan: Vilken anledning förutom stämman?
Trist med Immortal. Jävla buss.

stefanmedo sa...

sen 1978 har han intervjuat tusentals på sitt sätt med sin legendariska stämma och allmänt varit sveriges ambassadör inom hip hopen kan man säga. respekterad figur. namedroppad i låtar. och med ett program som tillför ett ljus i tillvaron på söndagarna som sagt, och han heter mats nileskär. legendariskt.

jävla buss, men han kommer tydligen tillbaks snart ska han ha sagt, så kanske blir det så.

förresten, har du läst fler av böckerna än?

Wayne sa...

Jaja, du tänker så. Det har du givetvis rätt i. Skulle betala mycket för att den mannen skulle sitta på min sängkant och läsa godnattsagor.

Antar att du syftar på Loe-böckerna, och ja, de lästes ut snabbt. Förlåt för missad avlagd rapport.
Naiv. Super, första jag läste efter Expedition L, och ärligt talat så minns jag inte så många detaljer förutom de fina frågorna om tid och att den var bra.

Fakta om Finland, gillade den skarpt förutom bristen på styckeindelning vilket gjorde boken ibland lite tröttsam att läsa. Men allt tjat om vatten och rädslan för det föränderliga uppskattades verkligen.

Doppler, helt fantastisk. Har köpt den i fler exemplar (och äger just nu inget själv) som jag delat ut som gåva till de närmast sörjande, vilket har uppskattats till iaf 66%. Jag vill så gärna ha en egen Bongo.

Volvo Lastvagnar, förväntningarna var kanske för höga efter Doppler, men den tog jag mig igenom på ren vilja. Helt ok, men ändå en besvikelse.

Doppler och Expedition L uppskattades sammanfattningsvis mest. Tack för tipset. Ska kolla upp fler titlar.