fredag, april 25, 2008

Dead Moon night

Idag åker jag till Göteborg. När jag var 16 år och drack folköl på den där synthklubbens toalett så tyckte jag nog om Göteborg. Nu är jag äldre och klokare, visserligen bara marginellt mer upplyst men ändå. Nu vet jag i alla fall att Göteborg är ett jävla ställe - The ass of Scandinavia. Det blåser och är jävligt. Det tar tjugo minuter att korsa en gata och då håller man på att bli påkörd av något jävla påhitt som heter spårvagn. En av tio tjejer går att kliva på nykter, ända tills munnen öppnas och det kommer ut något slags manhaftigt brölande.
Sedan så ligger Borås ganska nära, och även om jag aldrig varit där så är det jävla ställe det också. Värdelöst fotbollslag med mesigt mittfält och en jävla unken postorderfirma är allt de har. Fyy faaan.


Men nu ska det inte bara klagas. Hotty och Hårbollen som jag ska våldgästa har tydligen skaffat Playboy Channel. Mycket bra initiativ och det kan nog bli mycket “Nej men gå på stan själva ni, jag måste ju vila mitt knä”
Förutom vuxenfilmstittande så ska det även glos på konserter. Ikväll är det Pierced Arrows, och imorgon blir det Einstürzende Neubauten. Ska försöka vara lite mer skärpt på Neubauten-spelningen än vad jag var senast på Fryshuset, 03 eller 04, då det mest fokuserades på öldrickandet. Men nu har Hotty lovat att hålla koll på mig så det blir nog bra. Hon saknar ju i och för sig karaktär själv...
Tycker för övrigt att det är lite synd att Hockeyspelarens dotter ännu inte tagit sig i kragen och kommit ut ur garderoben när det gäller Neubauten. Hon tycker om musiken egentligen. Någon borde sätta sig ned och prata med henne, det kan hon nog behöva.

Jaja, ingen uppdatering kommer att göras här under helgen för Internet finns förmodligen inte i Göteborg. Jävla håla.


Glöm inte att det snart är måndag igen och att livet är kort och att vi snart kastar in handduken allihop.
Trevlig helg.
Hej då.

1 kommentar:

Anonym sa...

Glöm inte att lärarn smugglade jäger till oss alla i strumporna på Neubauten oxå.. Vill minnas spelningen som bra. Om det va för jägern eller musiken minns jag inte.