onsdag, oktober 06, 2010

We call upon the author

Jamen jag har väl kanske inte tid med internet så mycket, jag måste hitta formativa moment i svensk politisk historia och annan skit. Ådalen 31 säger jag bara.

Och så måste jag sitta och dumstirra på en datorjävel som heter Mac och är efterbliven i huvet och helt ologisk. Man blir inte Södermalm och surdegsbröd och miljöpartist och media och fräsiga drinkar och med Acne endast på jeansetiketten och fransk fräsch minimalistisk electro och rättvisemärkt kaffe bara för att man skaffar Mac.

Nej för fan, det är fortfarande radhusbiff och miljonprogramområde och billigt kaffe bryggt med för litet filter så att halva sumpen hamnar i snålhalsen och tysk brölsynth. Ungefär så.

Den där Mac ska jag vara glad jag inte är en våldsam och labil person för då hade den haft en skruvmejsel körd i skrevet nu.

Nåväl.

Det jag egentligen ville komma fram till var att Haruki Murakami kommer att få Nobelpriset i litteratur imorgon klockan 13.00. Jag vet att jag yrade om det förra året också, och då hade jävligt fel. Men det där med förnyelse och tänkande utanför den berömda frysboxen tycker jag är onödigt.

Nu ska jag fortsätta slänga styvmoderliga blickar mot nykomlingen i datorfamiljen. Och dra fingret vågrätt över halsen och nicka och blänga menande. Men bara på säkert avstånd förstås. Hej då.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Vi får kanske hoppas att du får utropa "Äntligen" imorgon då, eller? //Gina

Anonym sa...

Du har jävligt fel idag också...

klozzen sa...

Dance, dance dance är bland det bästa jag läst.

Wayne sa...

Gina: Så blev det fan inte.

Anonym: Nej.

Klozzen: Kanske får kolla upp det. Men det får bli en anna dag.

Niklas Persson sa...

Radhusbiff helt okey, men skäggbiff är ju bättre... :-D Fast ja det så klart utan skägg då...