söndag, oktober 17, 2010

Total eclipse of the heart

Nu är det höst. Mm, så härligt det är att promenera omkring med en nyköpt tygbit runt halsen och vara sådär ljuv som man bara kan vara på hösten. Ta härliga bilder på färgglada löv och lägga upp på sin blogg och känna sig konstnärlig. Det är fint.

Men det blir ju lite kallt också. Därför ska ni få ett fint husmorstips. Och det är att äta mycket brieost. Mycket och snabbt så att man direkt känner hur briekonsistensen lägger sig som ett skyddande och värmande lager runt hjärtat. Skyddar mot all kyla i hela världen och även mot hjärt- och kärlsjukdomar.

Själv skippar jag brieosten ikväll och lägger lite vanlig svensk bonnost på några rågkakor. Det sköljer jag ned med mjölk som kommer från en närproducerad ko. Det är så himla bra med allt som heter nåt med närproducerat, för då vet man att produkten inte alls har fraktats mer än i alla fall 100 mil i onödan.

Men först ska jag gå in i badrummet ty jag tror minsann att det kommer blod ur ena näsborren. Då får man leka drake några minuter med en papperstuss uppkörd i näsan så att den nästan vidrör hjärnan.

Hej då och varsågoda för tipset. Brie alltså, brie.

3 kommentarer:

marie m sa...

En får tacke !

Bogey sa...

Har du lämnat walkover i bantningstävlingen?

Wayne sa...

Marie: Varsågod!

Bogey: Vilket jävla tjat. Men ja, jag kanske har en paus.