torsdag, december 18, 2008

New life

Efter att ha läst det där i studenttidningen om att studenter är en av de mest utsatta grupperna i samhället så har jag funderat en del. Det händer att jag funderar ibland. Misshandlade kvinnor som lever med skyddad identitet, ensamstående arbetslösa sjubarnsföräldrar, missbrukare, flyktingar eller vilka nu de andra utsatta grupperna kan tänkas vara får fan ursäkta. För nu är det så att jag är student, och därför har jag det värst. Alla kategorier. Och jag är trött på att vara rädd, orolig och nervös. Och framför allt är jag jävligt trött på att vara utsatt! Det är inte värt att vara ängslig över att inte kunna köpa den senaste versionen av iPod eller kunna supa sönder huvet med köpesprit på krogen fem förmiddagar i veckan. All denna oro och utsatthet tär på kropp och själ för en student. Därför överväger jag nu att sluta studera. Säga adjö till universitetsfittorna en gång för alla. Istället ska jag nog åka runt och föreläsa. Där finns det pengar att tjäna. Snuskigt mycket pengar. Om några år när jag etablerat mig så kan jag nog ta ut runt 100 000 kronor för en timmes dösnack. Men som nybörjare är det alltid bra att vara ödmjuk, så nu i början kanske jag kan begära, 20-25 000. Det är nog rimligt. Här är ett litet utdrag från min katalog som jag ska försöka sälja in till seminarier, kurser, företagskickoffer och allt annat som kan generera pengar. Det är viljan att kunna inspirera, coacha och ge nya perspektiv som driver mig framåt. Men mest pengar.

Idrotten var mitt allt
Livet kan ibland förändras på bara några sekunder. Från att först ha varit en hyllad idrottsstjärna till att sedan vara ett handikappat kolli med endast kryckorna som bäste vän. Wayne Nilsson ger en skakande föreläsning om den långa vägen tillbaka till ett normalt liv. Föreläsningen kan även samköras med Thomas Fogdö.

Att älska som en tonåring
Hur kan man som vuxen karl med cirka tolv års praktisk erfarenhet från intimt leverne* fortfarande agera som en nervös trettonåring och leverera innan partnern har förstått vad som hänt? Svaret på den frågan har Wayne Nilsson, norra Europas snabbaste skytt, ibland på gott vid så kallade ”snabbisar”, men alltför oftast på ont vilket leder till irritation och separation. Nilsson går in på ett tabubelagt ämne och även ett växande samhällsproblem. En utlämnande och mycket stark föreläsning.
* Träningstillfällena har ibland varit ytterst oregelbundna

Nu får det fan vara nog!
Trött på att Liselotte ska rusa ut och skrika och gråta så fort det hettar till lite på månadsmötet och komma undan med beteendet för att hon snart ska ha ”mens”? Trött på att ha en tickande bomb i närheten som spenderar de sista hushållspengarna på choklad och motiverar det hela med att ”mensen” är på gång? Trött på att bli bortfintad med bokstavskombinationer som PMS och GPS för att motparten med gråten i halsen ska få sin vilja igenom? Ja då är det dags att du sätter ner foten! I århundraden har kvinnor satt skräck i män med hot om otäckt blod för att kunna styra och ställa på bästa sätt. Wayne Nilsson slår hål på myten om den så kallade mensen. Något sådant onaturligt har aldrig existerat, det är inte fysiskt möjligt. Med hjälp av egna teorier och framstående och erkända forskares rapporter som underlag ger Wayne Nilssons dig som lyssnare möjligheten att äntligen kunna genomskåda lögnerna och säga - Nu får det fan vara nog!

Och nu får det vara nog med det här för jag har viktigare saker att göra.

4 kommentarer:

lillöra sa...

jag är glad att jag kunde vara till hjälp.

Yvette sa...

Jag blev så hemskt glad och inte det minsta rädd!

Wayne sa...

Lillöra: Det var väldigt snällt av dig.

Yvette: Bra. Det kan ju tolkas fel sånt där.

t sa...

fint äntligen en kille som fattat detta med snabbhet, ni som drar i den hela tiden borde ju bli härdade...lycka till