söndag, december 07, 2008

Heroes

Zappade förbi något program på TV3 om några hjältar som skulle koras. Det intresserade mig inte, däremot irriterade det mig att jag inte blivit nominerad. När Sodas plånbok blev snodd i Barcelona i somras så rusade jag först förvirrat runt i cirklar i nån minut. Sedan tog jag mig samman och samlade ihop Sodas flip-flops som han sparkat av sig i jakten på tjyven. Det var en hedersam insats av mig. I våras frågade jag hur det var med en gammal tant som hade ramlat. Med dessa bedrifter på meritlistan ställer jag mig nu frågan hur jävla mycket civilkurage det krävs för att få lite uppmärksamhet? Otack är världens lön. Resten av kvällen ska jag sura. Och sedan ta ställning till om jag ska plocka fram en röd duk för att få lite julstämning i bohaget.

3 kommentarer:

Eastwater sa...

Jag röstar för en adventstake/stjärna i fönstret istället, så lyser du upp tillvaron för dina medmänniskor också. Fast det kanske är en ovanligt tjusig julduk du har?

Ps. Välkommen hem.

Wayne sa...

Tack ska du ha. Nja, bestyr som innefattar elektronik driver mig oftast till vansinne. Men det vore ju det bästa med en fin stjärna. Duken är mest röd, inte mer än så.

Oh Julie. sa...

Någon (kanske tanten?) HAR nominerat dig.. bara att den kom bort? Jag menar, det kan ju inte vara så att du kan vandra omkring med dessa bedrifter utan att någon skulle ha uppmärksammat det?!