onsdag, december 17, 2008

Aloha from hell

Ärlighet varar längst var det väl nån skäggig gammal grek som sa. Och jag har inte riktigt varit ärlig, eller ja, jag har väl inte ljugit, men samtidigt inte berättat hela sanningen. Sedan sex år är jag förlovad med en tjej som heter Carina. Anledningen till att jag inte berättat något är att det inte varit relevant fakta. Det är inte så att jag skäms över Carina, det är visserligen inte Cindy Crawford jag har i hasorna, men ja... hon är ju snäll och så. Och hon kan vara lite rolig när jag druckit öl. Så det kunde ha varit värre. Typ döden. To cut a long story short som de säger i storstan så resulterade vårt samliv i ett relativt välskapt gossebarn. Det var ungefär tre-fyra år sedan, jag vet inte exakt. Vi ville vara lite speciella när vi döpte vår son, vi ville att barnet skulle heta något storstilat och lite busigt, men samtidigt poetiskt. Så Amadeus Molotov Stjärnfall Nilsson Järvinen blev namnet. Off the record kallar jag honom Isterbuken, men då blir Carina arg och säger att jag är elak. Jag får tydligen inte heller berätta att graviditeten var oönskad. Det är alltid svårt det där med ärlighet.

Men varför berättar du det här nu? Ja, så är det väl nån dum jävel som undrar. Mamma Carina har bestämt att ett elektroniskt julkort till släkt och vänner är väldigt viktigt i år. Därför kan det lika gärna publiceras här. ” – Åååh, vet du vad vi gör? Jo, vi klär upp Amadeus Molotov Stjärnfall till en gullig tomtenisse! Haha, alla kommer tycka det är jättesött!”. Så löd direktiven. Och eftersom samvetet är lite dåligt sen... ja, det hör fan inte till saken. Nu är det som det är. Jag vill poängtera att det är mamma Carina som hanterat kameran, därav bildkvalitén. Kärringar och teknik ni vet.

God jul och ett gott nytt år önskar vi hela släkten och alla vänner. Hoppas nästa år blir lika underbart som detta. Stora kramar från familjen Nilsson Järvinen

4 kommentarer:

Anonym sa...

jösses så vackert!

Eastwater sa...

Jag blir varm ända in i hjärteroten. Det där vore sannerligen ett kort värt sin plats på kylskåpet om det kommit i mer materiell form. Hoppas du (och din lilla familj såklart) får en strålande fin jul! Var försiktig med glöggen bara.

Wayne sa...

Anonym: Jo men visst är det så.

Eastwater: Tack ska du ha. Jag önskar dig detsamma.

t sa...

du är helt galen