tisdag, december 23, 2008

Happy birthday Pigface Christus

Hittade det här i lokaltidningen. Eller gjorde jag det? Det är i alla fall saxat från familjesidorna.

GRATTIS
Kevin
Stort grattis till Kevin som fyller två år. Grattar gör mormor och morfar i Askersund.

Drottning Silvia
Hej tyskkärring! Kul att du fyller år. Jag vet att det är en dag för sent, men du vet, va fan liksom, aah shit asså. Men du, Deutschland über alles och high five liksom! Önskar gör Lussan Gottlieb med familj

Jesus från Nasaret
Jaha, du är tvåtusenåtta år gammal nu. Dags att ta lite ansvar? Mamma och pappa hade kunnat vara nöjdare. Men ja va fan, nu är det som det är. Grattar gör pappa Gud och Maggan, Mamma jungfru Maria och Stellan

FÖRLOVNING
Vi har förlovat oss!
Härligt va?!
Han den där från Nordman och hon den där blonda som vill vara Slitz-modell
Tjernobyl 16/12-08

DAGENS NAMN:
Eva
Eva är ett fornnordiskt namn som betyder ”Jävligt bra att du fick oss ut ur lustgården ditt jävla våp! Hur du kunde vara så jävla dum och bli lurad av den där ormen är ett mysterium. Fruntimmer! Herregud!” Grattis Eva.

UPPVAKTNING
All eventuell uppvaktning på min femtioårsdag undanbedes
Johan, Åkersberga

All eventuell uppvaktning kan dra åt helvete
Jag är med grabbarna på Mallis och köper hor på min födelsedag. Det är ingen idé att nån dyker upp. Och snälla allmänheten, läs ordentligt nu:
Vi var ett gäng grabbar för en jävla massa år sedan som hade tråkigt och rökte brass, intog opium och sysslade med avancerad homoerotik. Efter det började vi hitta på diverse historier. Vi ljög om lärljungar, brinnande buskar, jungfrufödslar, arkar som Noak hade och vatten som delade på sig.
Sjukt?
Ja.
Absolut.
Men det slutar inte där. Efter det så började vi få paranoida tankar från drogerna och iscensatte en fet jävla korsfästelse. Obehagligt som fan.
Usch!
Det är bara skadade människor som tänker i sådana banor.
Vi var skadade människor. Ingen tvekan. Vi har ridit på den här vågen väldigt länge nu. Alldeles för jävla länge egentligen. Och nu har vi tröttnat.
Det gick för långt med det hela.
Det gick överstyr.
Att människor skulle starta krig, våldta kvinnor, hata män som bara vill mysa med andra män, ge redan övergödda ungar klippkort på McDonalds i samband med en påhittad födelse och starta ett parti som hamnar i Sveriges regering var aldrig vår tanke.
Verkligen inte.

Fy fan.
Så kom igen nu mänskligheten, det finns andra saker att hitta på myter om.

Som er själva!
Tro på er själva istället!
Inte på oss.
Vi var bara ett gäng pubertala grabbar som ville supa, knarka, mucka gräl och slicka lite fitta (i vissa fall suga kuk – tänk Judas, men det är ok. Alla är lika mycket värda oavsett sexualitet)

Med vänliga hälsningar

Jesus från Nasaret och de andra

God jul!



2 kommentarer:

Anonym sa...

tack! Ja, nu känns allt lite bättre... Ses vi på Viking bar ikväll eller?

Wayne sa...

Det gör vi nog. Basdricka hos mig innan om du vill.