söndag, november 21, 2010

With teeth

I torsdags kom en nyhet om att vi i Sverige använder för lite tandkräm, och dessutom gör det på fel sätt. Det är väl själva fan att vi inte ens kan hantera tandkräm utan att det blir fel. Det är forskare som kommit fram till det där, och studien presenterades tydligen på en tandläkarstämma. Mycket ryggdunkande och plombonani där kan tänkas.

Det där avfärdar jag som buffel och båg. Vi får inte äta för mycket, vi får inte dricka för mycket, vi får inte röka för mycket, vi får inte dela för många sprutor i mörka gränder med okända människor.

Så varför skulle vi få trycka i oss ännu mer tandkräm? Jo, för att forskarna är köpta av tandkrämsbolagen förstås. Vi ska bara konsumera ännu mer tandpasta.

Nestlé är säkert inblandat också, om de ligger bakom nån tandkräm vet jag inte, men om så är fallet innehåller den förmodligen plutonium och säljs billigt på den afrikanska marknaden.

Allt det här vet jag för att jag har över 200 högskolepoäng och dessutom är så välutrustad att jag vid slakt tillstånd kan ha ballen som halsduk och vid styvhet kan agera vägbom på autobahn. Så lita på vad jag säger.

Nu ska jag borsta tänderna. Helst skulle jag göra det med björksav, men det är kallt ute så det får bli med nåt blått tjafs.

Ps – Och så ska jag damma av den här gamla låtlistan och hytta med näven åt livet och ligga och muttra tills jag somnar.

2 kommentarer:

Soda sa...

Jag som trodde att du bara ströp lejon med din kuk?
Plombonani måste för övrigt utnämnas till veckans ord.

Wayne sa...

Jag kan göra så mycket med min kuk jag.