måndag, november 29, 2010

God´s gonna cut you down

För några dagar sedan hände nåt tragiskt. En katastrof. En olycka.

Eftersom jag bor i ett I-land kan jag ibland ha svårt att se verkligt tragiska katastrofolyckor.

Men nu var det så att nagelklipparen rasade ner innanför badkaret ska ni veta. Helt omöjligt att få ut den lilla rackaren utan att göra ett stambyte.

Mina naglar har växt sedan dess. Jag ogillar långa naglar. Det och kladdiga händer. Och borgarna.

Man kan fan sitta helt stilla i ett sterilt rum och efter fem minuter har det ändå samlats en halv- eller helskabbig rand under nagelspetsarna när de får växa otyglat.

Så det där har jag levt med i ungefär 48 timmar. Obehag. Nu kan man ju tycka att jag kunde ha bitit på naglarna för att korta ner dem. Jo, det kunde jag ju.

Men fy fan. Är det något som jag tycker sämre om än Takida-fans och hon den där modetjejen på tv som tidigare var chefredaktör för den där tidningen som lär unga tjejer att banta och raka framstjärten innan de kommit i puberteten så är det nog nagelbitare.

Nåväl, nu har jag tagit mig i kragen och köpt en ny klippare och ska därför sätta mig tillrätta i duschen och klippa tassarna.

Ni får lyssna på 16 Horsepower så länge, fan va bra ni har det.

Ps – Talgbollarna är redan borta. Otacksamma fågeljävlar. Resten äter jag nog upp själv i slutet av året.

3 kommentarer:

Maja sa...

Skönt att titta in här i bloggen nåt år senare och se att du still going strong. Du höll ut bloggflugan igenom. Grattis.

The thought sultan... sa...

Ursäkta, det kan kontras med att man står i en trång kvadratformad dusch med ett draperi som egentligen skulle bytts ut för x antal veckor sedan. Att sedan vara blöt, tappa rakhyvel med glatta händer och när allt annat är glatt och blött och draperiet fastnar och det blir plötsligt kallt och duschen knackar- DET ÄR ETT I- LANDS PROBLEM klockan 07:00 på morgonen.

ps: är trogen nagelbitare( kan inte låta bli)

Single Mother By Choice sa...

Asså nu e jag äcklad. Hatar andras naglar. Får rys ifall nån råkar rispas. Och långa naglar är det värsta. Vet inte om fobin kommer sig av den gången jag flyttade in i 2a hand i ett studentrum i Uppsala och fann en liten hög med avklippta naglar i badrumsskåpet, äcklo! Bra att du tagit itu med det hela. Naglar ska tas på allvar. Och klippas. Inte bitas. Euw.