söndag, november 14, 2010

We´ll meet again

Idag är det fars dag. Det är ungefär som mors dag fast åt andra hållet. Kanelbullarna har också en egen dag, fast det förstår de inte för kanelbullar är dumma bakom huvet.

Men idag är det alltså pappornas dag och då måste man skriva om det på internet, det är så det fungerar. Själv har jag inte firat fars dag på 15 år, det är inte någon protest mot handeln som är den stora fars dag-vinnaren, utan för att Gud bestämde att det fick vara nog en julieftermiddag 1995.

Jag och Gud har en ganska ansträngd relation sedan dess. Jävla sopa den där Gud egentligen, försöker göra anspråk på att ha skapat världen också när alla ändå vet att det var Darwin.

Så idag har det inte firats något, jag har åkt tåg med en tung bakfylla i kroppen istället. Och så har jag tvättat också, jag fick med mig en okänd strumpa och en okänd raggsocka från stugan. Fan vilken vinst, två julklappar mindre att handla.

Nu är det sovdags. Min pappa brukade säga godnatt genom att gnugga skäggstubben mot min kind, det gjorde ont och var roligt. Vi tar och lyssnar på en låt med Faith No More från den skiva som förmodligen blev den sista som farsgubben inhandlade. Nattifnatti.

7 kommentarer:

everydayfireworks sa...

Jag vet att du är cool och inte ordar så mycket om känslor, men jag får tårar i ögonen av att läsa det här ändå. Om jag hade haft kapaciteten hade jag gjort en sånt där hjärta folk överanvänder sig av på Facebook här i kommentarsfältet.

Anonym sa...

Fint skrivet. Gud är en jävel, helt klart.

Anonym sa...

Du är fan bäst.

Anonym sa...

Nu gillar jag dig ännu mer. Trodde inte riktigt att det var möjligt. Jävla Gud.

Anonym sa...

<3

everydayfireworks sa...

Vad duktig du är, Anonym. Det blev ju perfekt. En näbb & ett par boobs.

Wayne sa...

Tack ska ni ha.