tisdag, november 02, 2010

Blood on the tracks

Jaha, snart börjar På spåret.

Sveriges bästa (och enda riktiga) underhållningsprogram.

Det är jävligt synd att Ranelid inte är med längre, han kunde så mycket han, och ödmjuk var han inför frågorna som inte kunde besvaras också.

- Herregud, jag har inte en aning.

- Jag vet nästan svaret på frågan och därför kommer jag köra en kvarts onani nu.

Det förstnämnda sa Björn. Det gjorde han fan, när han inte kunde. Stort. Fy fan va bra. Björn hade distans till sitt eget kunnande. Det hade han.

Precis som Birro. Det var fan Birro som kunde allt förra säsongen, den där radioprataren som aldrig skrivit en diktjävel visste inte ens vad hon hette.

Men vet ni, nu kan ni briljera utan att skriva poesi eller möka runt i Skåne bland tryffelsvinen och rösta på SD, för här kommer Wayne Nilssons På spåret-tävling.

Fråga: Vi närmar oss en stad som finns intill på spåren.

Precis, en enkel fråga. Svara på den nu och vinn en tillåtelse att åka till New York eller Alperna över nyår.

Du måste dock förstå och motivera svaret.

Fuck off!

3 kommentarer:

Urban Hellberg-Lindström sa...

Jag gissar på Istanbul.

Säger man "intill på spåren" snabbt på oldsbergisk göteborgska låter det som intill Bosporen, vilket är ett sund intill en stad - vid namn Istanbul.

10 poäng och en bit smörgåstårta vill jag ha i pris!

Bogey sa...

Borås. Du har en särskild förkärlek för den staden, och den ligger inte så långt från Göteborg, där programmet spelas in.

TheLoom sa...

Jag håller med Urban. Istanbul.

Men för att ge lite verkshöjd till mitt inlägg drar jag till med Kertj, som ligger intill Kertjsundet eller Kimmeriska Bosporen. Dessutom låter Kertj lustigare än Istanbul, vilket ska premieras.